Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Propunerea interesantă a lui Cornel Dinu pentru banca lui Dinamo. Colaborare inedită în "Ştefan cel Mare": "Poate exista acest tandem"

EXCLUSIV | Propunerea interesantă a lui Cornel Dinu pentru banca lui Dinamo. Colaborare inedită în "Ştefan cel Mare": "Poate exista acest tandem"

Dinamo București

Comentarii

Gheorghe Mulţescu a fost antrenorul care s-a aflat pe banca tehnică a lui Dinamo în prima etapă a noului sezon din Liga I, însă şansele de a rămâne la clubul din Ştefan cel Mare au scăzut considerabil pentru tehnicianul de 68 de ani.

Cosmin Contra este marele favorit să o preia pe Dinamo, însă Cornel Dinu consideră că Mulţescu ar trebui lăsat în continuare pe banca tehnică a "câinilor". 

Expertul Telekom Sport a venit şi cu o propunere inedită pentru investitorii spanioli care au preluat clubul de la Ionuţ Negoiţă: tandemul Contra-Mulţescu pe banca lui Dinamo.

"Mulţescu reuşeşte să facă o echipă cu o prestaţie superioară valorii individuale a lotului. La care s-a adăugat faptul că el cunoaşte mult mai bine decât toţi tradiţia acestui club. Văd că echipa gândeşte, joacă ceva faţă de ce am văzut în ultimul timp.

Gigi Mulţescu este unic în istoria fotbalului mondial, de-a lungul carierei, a antrenat 39 de echipe. Nu ştiu absolut nimic despre o eventuală plecare a lui. Vreau să cred că mă depăşesc astfel de informaţii şi astfel de măsuri. Nu vreau să fac o balanţă între Contra şi Mulţescu.

Contra are o experienţă mult mai mică, a avut un debut în antrenorat bun, cred eu, la Petrolul, la Timişoara, a continuat cu rezultate destul de bune la Dinamo. Ca experienţă nu se compară. Apoi, Contra a acceptat un fotoliu mai înalt, am avut nişte discuţii, dar nu ţin duşmănie, la echipa naţională şi această întrerupere nu i-a făcut bine. Fac o comparaţie chiar cu mine.

Într-o anumită conjunctură, utilitatea lui Mulţescu este incontestabilă. Poate să existe un tandem real între un Mulţescu director tehnic, dar ascultat, şi un Contra executant, care nu are experienţa respectivă" , a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinamocornel dinu 

viewscnt
Articole similare