Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Prunea anunţă că Dinamo şi-a completat lotul în proporţie de 80%. Cuvinte frumoase despre cea mai recentă achiziţie: ”Este un adevărat exemplu!”

EXCLUSIV Prunea anunţă că Dinamo şi-a completat lotul în proporţie de 80%. Cuvinte frumoase despre cea mai recentă achiziţie: ”Este un adevărat exemplu!”
Comentarii

Dinamo a spulberat-o pe Kilmarnock (locul 3 în Scoţia, sezonul trecut) cu scorul de 3-0. Florin Prunea a anunţat la finalul meciului că Dinamo şi-a definitivat lotul în proporţie de 80%.

”A fost o perioadă grea. Nu este gata această perioadă. Mai avem până la meciul din prima etapă încă aproape două săptămâni. Efortul pe care l-au făcut băieţii ne dă speranţe. Mai ales că am întâlnit o echipă care participă în Europa League” a spus Florin Prunea la finalul meciului amical câştigat de Dinamo, scor 3-0 în faţa lui Kilmarnock din Scoţia.

Fanii ”câinilor” au primit o veste de ultimă oră! ”Lotul este aproape definitivat” anunţă noul manager general din Ştefan cel Mare: ”Jucătorii care au venit sunt jucători pe care îi cunoşteam. Care au mai lucrat atât cu mine ca preşedinte cât şi cu Neagoe ca antrenor. Ceilalţi jucători sunt jucători de calitate care au jucat la echipele la care au fost. Deci vorbim toţi aceeaşi limbă, limba fotbalului. Nu vorbim diferit.  Mai este mult de lucru, nu avem răbdare, trebuie să ne mişcăm foarte repede, să găsim soluţii foarte repede pentru că începem sezonul. Este o perioadă de căutări dar în proporţie de 80% noi ne-am cam închis” a declarat Prunea.

Noul transfer al dinamiviştilor, Flip Mrzljak i-a cucerit pe oficialii ”câinilor roşii”: ”Filip Mrzljak este un jucător cu care am vorbit şi am vorbit şi în această vacanţă şi ştiam că se pregăteşte . E un jucător pe care ni l-am dorit foarte mult şi care sunt convins că ne va ajuta foarte mult. Este un exemplu prin calitatea pe care o are şi prin dăruirea cu care joacă” a explicat managerul general de la Dinamo.

În prima etapă din Liga 1, Dinamo întâlneşte Viitorul Constanţa, câştigătoarea Cupei României: ”Mie îmi face plăcere foarte mare să mă văd cu Gică, dar începe campionatul, cu siguranţă că va fi un meci foarte greu, început greu de campionat pentru noi, Viitorul este o echipă care joacă fotbal.  Dar noi mergem acolo să luăm toate cele 3 puncte pentru că este extrem de important acest început de campionat” a mai spus Prunea. 

Afla mai multe despre: florin pruneadinamo 

viewscnt
Articole similare