Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prunea recunoaşte: "Nu mă aşteptam să lase liniştea de la UEFA". Ce l-a convins pe Lupescu să candideze la FRF

EXCLUSIV | Prunea recunoaşte: "Nu mă aşteptam să lase liniştea de la UEFA". Ce l-a convins pe Lupescu să candideze la FRF

Fotbal intern

Comentarii

După Cristi Balaj, şi Florin Prunea a renunţat la ideea de a candida la şefia FRF, după ce Lupescu şi-a anunţat candidatura. Prunea şi Lupescu au fost colegi în Generaţia de Aur, dar şi la federaţie, când era condusă de Mircea Sandu. Acum, Prunea îl va susţine pe Lupescu la alegerile din 18 aprilie.

"Decizia finală luată de Ionuţ Lupescu a fost o surpriză mare. Chiar dacă eu eram foarte optimist înaintea răspnusului său, nu l-am convins nici eu, nici Panduru, nici Hagi, nici Popescu, nu mă aşteptam să-şi lase liniştea de la UEFA, siguranţa de acolo, mediul de acolo, chiar nu mă aşteptam. Cei care l-au convins au fost membrii afiliaţi. Au făcut o presiune constantă şi eram convins că va ceda acestor rugăminţi constante. Ionuţ se întoarce în România numai şi numai să ajute fotbalul, să-i dea fotbalului ceea ce ne-a dat nouă tuturor foştilor jucători. 

A contat foarte mult şi părerea lui Mircea Lucescu. Foarte mult a contat. Ultima întâlnire cu nea Mircea a fost la parastasul lui nea Culae Lupescu. Am petrecut atunci 4-5 ore împreună, am servit masa, a contat foarte mult şi părerea lui nea Mircea. Toţi oamenii care iubesc fotbalul şi care se pricep la fotbal ne cer să readucem fotbalul românesc acolo unde îi este locul.
 
Suntem atacaţi din toate părţile de aceste personaje plătite cu bani grei la FRF. Cu bani grei, ca să fim clari. Ne spunem şi noi punctul de vedere civilizat, dar văd că apar tot felul de mizerii. De ce? Noi aşa credeam şi avem dreptul să ne dăm cu părerea, pentru că am transpirat în tricoul echipei naţionale, am jucat fotbal şi ne pricepem la fotbal" , a declarat Florin Prunea pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: prunealupescupanduruhagipopescuechipa nationalaculae lupescu 

viewscnt
Articole similare