Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Pus pe lista de transfeuri de FK Krasnodar, Andrei Ivan a fost întrebat dacă revine în Liga 1. Ce răspuns a dat

EXCLUSIV | Pus pe lista de transfeuri de FK Krasnodar, Andrei Ivan a fost întrebat dacă revine în Liga 1. Ce răspuns a dat

Superliga

Comentarii

Andrei Ivan a venit să-şi susţină foştii colegi la finala Cupei României şi a fost cu noroc. Craiova s-a impus cu 2-0 în faţa lui Hermannstadt şi a câştigat trofeul după o pauză de 25 de ani.

Atacantul de 21 de ani nu a avut prea multe motive de bucurie la FK Krasnodar, dar a petrecut alături de foştii săi colegi. Andrei Ivan a venit pe Arena Naţională să susţine Craiova la finala cu Hermannstadt, iar la final s-a bucurat alături de foştii săi colegi. Ivan speră că la finalul sezonul viitor va petrece câştigarea campionatului:

”Am venit cu norocul la stadion. Sper să o ţină tot aşa în continuare şi să ne batem la campionat anul viitor. Toţi jucătorii au fost excepţionali, mi-a plăcut mult de ei cum au jucat. Şi, v-am spus, sper anul viitor să se bată la campionat. Şi sezonul ăsta au luptat pentru titlu, au avut o perioadă mai puţin bună şi asta e acum”, a declarat Andrei Ivan pentru Telekom Sport.

Situaţia fostului internaţional român la echipa de club nu este însă la fel de fericită. Ivan a fost transferat vara trecută de FK Krasnodar, dar a avut probleme de adaptare şi cu accidentările şi n-a reuşit să se impună. Acum, FK Krasnodar încearcă să-l cedeze în schimbul a 1,5 milioane de euro sau măcar să-l împrumute la altă echipă. 

Întrebat dacă este tentat să revină în România, în condiţiile în care în trecut a fost dorit de FCSB, Ivan spune că şi-ar dori să continue în străinătate: ”Nu cred că o să mă întorc în România. Eu am drumul meu şi sper să încep la altă echipă”.
 

Afla mai multe despre: andrei ivancs u craiovafk krasnodar 

viewscnt
Articole similare