Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Rădoi a anunţat cei doi jucători în jurul cărora vrea să clădească viitorul echipei naţionale: "Sunt liderii acestei generaţii"

EXCLUSIV | Rădoi a anunţat cei doi jucători în jurul cărora vrea să clădească viitorul echipei naţionale: "Sunt liderii acestei generaţii"
Comentarii

Noul selecţioner al echipei naţionale de tineret, Mirel Rădoi, a dezvăluit pentru Telekom Sport numele celor doi jucători în jurul cărora vrea să clădească viitorul primei reprezentative.

Este vorba despre mijlocaşul echipei Viitorul, Ianis Hagi (19 ani), şi despre portarul Andrei Radu (21 de ani), transferat în această vară de Genoa de la Internazionale Milano.

Fostul internaţional a mărturisit că a fost impresionat de cei doi fotbalişti la ultima acţiune a naţionalei de tineret şi a precizat că Ianis Hagi şi Andrei Radu sunt doi dintre căpitanii echipei. Mirel Rădoi a remarcat calitatea de lider a lui Ianis la meciul dintre Viitorul şi Voluntari, partidă în care mijlocaşul Viitorului l-a lăsat pe Ionuţ Vînă să execute un penalty, deşi el era executantul obişnuit al echipei.

"Eu n-aş vedea lucrul ăsta ca pe o slăbiciune, absolut deloc. Poate fi afectat, dar eu nu văd ca o slabiciune faptul că el a lăsat pe altcineva să bată penalty. Din contră, poate fi ceva pozitiv, pentru că în momentul în care el nu s-a simţit 100% pregătit să bată, a avut puterea să recunoscă că nu trece prin cea mai bună formă şi ca nu cumva să afecteze rezultatele echipei, a preferat să lase pe altcineva.

La ceea ce am văzut eu la acea convocare cu Anglia, el (n.r. - Ianis Hagi) şi Andrei Ionuţ Radu sunt liderii acestei generaţii. Vor fi patru căpitani, ei sunt doi dintre ei", a declarat Mirel Rădoi, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: radoiu21hagi 

viewscnt
Articole similare