Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răducioiu cere un moment zero la Dinamo: "Trebuie să se reseteze totul" Ce spune despre plecarea lui Rednic

EXCLUSIV | Răducioiu cere un moment zero la Dinamo: "Trebuie să se reseteze totul"  Ce spune despre plecarea lui Rednic
Comentarii

Florin Răducioiu a rămas cu un gust amar la sfârşitul sezonului după cea mai modestă clasare a dinamoviştilor din întreaga istorie a clubului din Ştefan cel Mare.

Impresia nu i s-a schimbat nici după ultimele evenimente din curtea roş-albilor.  În exclusivitate pentru Telekom Sport, Florin a analizat situaţia complicată a câinilor. 
 
"Sunt foarte dezamăgit de acest moment al lui Dinamo, cred că trebuie să se reseteze totul, e adevărat, acum au un nou antrenor, văd că sunt foarte mari contestaţii, nu e deloc pace, linişte la acest club. Suporterii merită mai mult, e momentul de a strânge rândurile toţi, de a fi toţi pentru Dinamo, în aceeaşi direcţie să fie toţi, să se înţeleagă şi să înceapă campionatul foarte bine şi să obţină un rezultat la anul care să o propulseze pe Dinamo din nou în lupta pentru titlu" a spus Florin Răducioiu. 
 
Şi fostul internaţional a fost luat prin surprindere de debacarea lui Rednic.   
 
"Am crezut că va rămâne, această echipă a făcut-o el, a adus jucătorii, am rămas surprins într-adevăr de această decizie pe care a luat-o Negoiţă dar iată că în fotbal totul e posibil. Se părea că e de neclintit Rednic, credeam că va continua cu el dar uite că nu a fost aşa, decizia a fost luată de patron, foarte multe contestaţii şi cine suferă în acest moment este clubul Dinamo. Am fost foarte pesimist de această campanie şi de această politică de transferuri pe bandă rulantă şi iată că rezultatele s-au văzut" a încheiat expertul Telekom Sport. 
 
 
 
 
8.59 S-au mai întâmplat, se întâmplă încă asemenea contestaţii foarte puternice din partea suporterilor. Vă dau un exemplu, acum 5 ani Allegri a fost înjurat şi scuipat când a fost numit antrenorul lui Juventus. Iată că după aceea, uşor, uşor a reuşit să facă ceva fenomenal la Juventus, deci sunt exemple, a câştigat titluri pe bandă rulantă. 9.27
9.32 Va fi foarte greu, trebuie să fie foarte puternic Eugen pentru a rezista din punctul de vedere al presiunii acestei părţi a suporterilor, pentru că nu cred că sunt toţi cei care l-au contestat pe el. 9.52

 

Afla mai multe despre: dinamorăducioiurednic 

viewscnt
Articole similare