Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răducioiu, despre momentele cele mai grele din carieră: "Atunci mi-au dat lacrimile" Când nu s-a putut opri din plâns

EXCLUSIV | Răducioiu, despre momentele cele mai grele din carieră: "Atunci mi-au dat lacrimile" Când nu s-a putut opri din plâns
Comentarii

Expertul Telekom Sport a povestit că după două meciuri a suferit enorm. Toată lumea îşi aduce aminte de lacrimile tricolorului de după eliminarea din sferturile de finală ale CM 1994.

Însă, fostul atacant al Generaţiei de Aur a mai dezvăluit un episod similar. 
 
"A mai fost şi retrogradarea cu Brescia în 1993 după acel baraj cu Udinese. În 1994, am fost aproape de o semifinală a Cupei Mondiale şi plânsul a fost atunci mai puternic. La acel turneu final am pierdut cu toţii, am câştigat cu toţii. Acea greşeală a fost a lui Florin, iar faptul cum a dat Belo acel penalty m-a deranjat, dar nu am spus-o cu răutate ci ca un of. Aş fi vrut ca lucrurile să fie diferite, nu cred că s-a ofensat cineva. Am greşit şi eu, am avut şi eu meciuri în care am ratat foarte mult, asta a fost să fie. Mă urmăreşte meciul ăla, mai ales când sunt Campionate Mondiale îmi zboară mintea la ce a însemnat pentru noi acel Mondial când puteam juca chiar şi finala" este de părere omul cu 21 de goluri pentru naţionala României. 
 
 
"Marele blond" crede că performanţele din anii '90 vor fi cu greu depăşite în viitor. Nici măcar generaţia lui Ianis Hagi, atât de lăudată după Euro 2019, nu ar putea fi capabilă să ajungă într-o semifinală de CM. 
 
"E foarte greu ca aceşti băieţi să ne egaleze, să ajungă la câteva minute de o semifinală. Este o echipă necoaptă, sunt tineri, noi la vârsta lor jucam la echipe bune din campionate puternice, eu nu cred în aşa ceva. Dar e adevărat că este o echipă interesantă cu nişte jucători care pot ajuta echipa naţionala în 2-3 ani să se califice la CM din Qatar 2022" a adăugat Răducioiu.
 

Afla mai multe despre: răducioiucupa mondialăsua1994tineretromânia 

viewscnt
Articole similare