Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răducioiu şi-a identificat urmaşul în naţionala României: "A fost de departe cel mai bun la Euro" Unde crede că vor ajunge puştii din naţionala lui Rădoi

EXCLUSIV | Răducioiu şi-a identificat urmaşul în naţionala României: "A fost de departe cel mai bun la Euro" Unde crede că vor ajunge puştii din naţionala lui Rădoi
Comentarii

Fostul atacant al Generaţiei de Aur a fost impresionat de George Puşcaş la turneul final care s-a desfăşurat în Italia şi San Marino.

La fel ca şi Răducioiu, Puşcaş a avut parte de prima experienţă în strănătate, în Italia. În 4 meciuri jucate la competiţia de luna trecută, vârful a înscris 4 goluri. 
 
"Este un atacant care a creat mereu pericol. A dat profunzime, s-a bătut cu acei jucători foarte mari din apărare, ai Germaniei, ai Croaţiei, ai Angliei şi a dat 4 goluri. Pentru mine el a fost de departe cel mai bun jucător de la acest turneu. Mă închin în faţa lui şi sper să o ţină tot aşa şi bineînţeles, aşteptăm goluri în campania de calificare pentru EURO 2020" spune expertul Telekom Sport. 
 
Despre mulţi dintre componenţii lotului antrenat de Rădoi se spune că vor ajunge la echipe mari ale Europei în această vară după prestaţiile de la competiţia continentală. 
 
"O rampă de lansare va fi, cu siguranţă. Cred că băieţii vor semna contracte noi. Nu ştiu dacă este adevărat cu Ianis la Barcelona şi cu Puşcaş la Inter. Ceilalţi jucători, cei din apărare, cei de la mijloc, pot semna contracte mai bune dpdv economic şi poate cu echipe şi mai bune. Dar haideţi să mai aşteptăm, pentru că e mare concurenţa. Fundaşul dreapta al naţionalei Angliei a fost transferat pe 50 de milioane de euro, de la Crystal Palace, la Man. United. Sunt jucători de mare valoare, jucători cu cote mari, care vin din campionate puternice. Noi încă nu venim din campionate puternice, jucătorii noştri nu vin de acolo, nu au o cotă atât de mare" a declarat Răducioiu. 
 
 
 

 

Afla mai multe despre: româniaeurotineretrăducioiupuşcaş 

viewscnt
Articole similare