Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Rapid, în discuţii avansate pentru un jucător de la CFR! ”Am vorbit cu Dan Petrescu, aşteptăm un răspuns!”

EXCLUSIV Rapid, în discuţii avansate pentru un jucător de la CFR! ”Am vorbit cu Dan Petrescu, aşteptăm un răspuns!”

Rapid

Comentarii

Daniel Pancu a anunţat că Rapid vrea să-l transfere pe portarul Adrian Rus de la CFR Cluj.

Invitat la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Sport Report cu Dan Udrea, Daniel Pancu, antrenorul formaţiei Rapid Bucureşti a confirmat discuţiile pe care gruparea din Giuleşti le poartă pentru transferul unui fotbalist de la CFR Cluj.

Este vorba despre portarul Adrian Rus, al treilea goalkeeper de la CFR: ”Suntem bine, am făcut până acum un singur transfer, Vali Alexandru, un jucător pe care mi l-am dorit foarte mult, un atacant veritabil. Eu îl văd ultimul număr 9 veritabil din fotbalul românesc. Sper să mai vină un portar under, nu e niciun secret, am şi spus-o, ni-l dorim foarte mult pe Rus, de la CFR Cluj. Încă aşteptăm răspunsul de la Dan Petrescu, am ţinut legătura cu el zilele astea. Şi încă un jucător în zona de atac, pentru că avem nevoie şi cred că am suferit mult acolo, atacanţii noştri au înscris foarte puţin” a declarat Daniel Pancu la Telekom Sport.

Adrian Rus (25 de ani) este cotat la 100 de mii de euro şi a jucat un singur meci în actuala stagiune pentru CFR Cluj, când a intrat în locul eliminatului Andrei Vâtcă.

 

Afla mai multe despre: daniel pancu 

viewscnt
Articole similare