Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răspunsul lui Şumudică după ce a fost propus la echipa naţională

EXCLUSIV | Răspunsul lui Şumudică după ce a fost propus la echipa naţională

Echipa națională

Comentarii

Scaunul selecţionerului Comsin Contra se clatină, iar în fotbalul românesc au apărut deja variante de posibili succesori. Pe listă a intrat şi numele lui Marius Şumudică, antrenor la Gaziantep.

Invitat în emisiunea Sport Report de la Telekom Sport, fostul internaţional Ciprian Marica l-a propus pe Marius Şumudică ca o variantă de înlocuire a lui Cosmin Contra pe banca echipei naţionale. 

"Eu vreau să-i mulţumesc lui Ciprian(n.r. Marica) pentru cuvintele rostite la adresa mea. Eu l-am respectat foarte mult ca fotbalist şi ca om. Echipa naţională nu se refuză. Eu nu mă autopropun, o făceam mai demult. 

Mă văd ca un antrenor care să lucreze zi de zi, pentru că ard pentru fotbal şi altceva nu ştiu să fac. Orice antrenor căruia i se va propune asta trebuie să se gândească la asta. Momentan, nu cred că se pune problema.

Sunt antrenori în momentul de faţă care au mai multă experienţă şi trofee câştigate, detaliu care cred că trebuie să fie un criteriu pentru viitorul selecţioner. Cred că sunt şi alte criterii care vor fi luate în calcul.

Majoritatea jucătorilor care sunt convocaţi trebuie să fie titulari sau să joace săptămânal. Noi nu mai avem jucătorii de altă dată... păi Ciprian Marica juca la Şahtior, la Stuttgart...

Câţi mai avem acum şi joacă meci de meci în campionate puternice?", a declarat Marius Şumudică într-o intervenţie telefonică la Sport Report. 

Şumudică: "Ca să antrenezi la echipa naţională, dai bani din buzunar"

"Eu nu cred că sunt pe listă. Hagi, Petrescu, Rădoi, alţi antrenori care au atuuri importante. Eu nu cred că sunt pe lista asta. Ca să antrenezi la echipa naţională, dai bani din buzunar. Situaţia mea contractuală nu reprezintă o problemă, eu nu am pus banii niciodată pe primul plan", a completat Şumudică în aceeaşi intervenţie de la Telekom Sport. 

Despre Mircea Lucescu, antrenorul lui Gaziantep a afirmat că este un titan, iar în ceea ce îi priveşte pe Cosmin Olăroiu şi pe Răzvan Lucescu nu îi vede acum al echipa naţională deoarece e de părere că sunt foarte greu de convins din punct de vedere financiar. 

"Mă gândesc foarte mult la Şumudică, ca şi selecţioner. Nu am lucrat cu el, nu îl ştiu ce ciclu săptămânal are, dar nu mă interesează. Dar îl văd că are fler la jucători. Că ştie să şi-i apropie, iar la echipa naţionala cam despre asta este vorba", a fost declaraţia lui Ciprian Marica despre Marius Şumudică în emisiunea Sport Report de la Telekom Sport. 

 

Afla mai multe despre: sumudicamaricaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare