Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răspunsul surprinzător al lui Răzvan Marin când a fost întrebat despre oferte: ”Impresarul ţine legătura cu ei”

EXCLUSIV | Răspunsul surprinzător al lui Răzvan Marin când a fost întrebat despre oferte: ”Impresarul ţine legătura cu ei”

Stranieri

Comentarii

Răzvan Marin spune că n-ar fi deranjat dacă ar rămâne la Standard Liege şi în sezonul următor. Mijlocaşul de 22 de ani este curtat de mai multe cluburi din Occident, printre care AS Roma şi Inter Milano.

Răzvan Marin este unul dintre cei mai în formă stranieri. Mijlocaşul lui Standard Liege a avut un sezon excelent, în care a reuşit să se impună şi să devină unul dintre cei mai importanţi jucători din echipă. Marin a intrat astfel pe radarul mai multor echipe importante din Vest.

Însă internaţionalul român spune că nu este prea interesat să plece de la Standard Liege, deoarece are ocazia să joace în cupele europene. În plus, a reuşit să-şi câştige locul de titular:

”Nu ştiu ce oferte sunt. Nu mă interesează, nu mă stresez, Pietro (n.r. Pietro Chiodi, impresarul său) vorbeşte cu ei şi eu ţin legătură cu el. Dacă va fi ceva, ne punem la masă să discutăm, dar gândul meu este la Standard, suntem în preliminariile Champions League, dacă pierdem turul preliminar, suntem automat în Europa League. Deci, pentru mine nu va fi un capăt de ţară dacă nu se va realiza un transfer. Nici nu aştept ceva, nici nu sunt disperat să plec, mă bucur în continuare să am ocazia să joc şi asta e cel mai important”, a declarat Răzvan Marin pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: standard liegerazvan marinas roma 

viewscnt
Articole similare