Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Răzvan Burleanu vrea să propună o nouă competiţie europeană: ”Nu ne întoarcem în trecut!” Planul şefului FRF

EXCLUSIV | Răzvan Burleanu vrea să propună o nouă competiţie europeană: ”Nu ne întoarcem în trecut!” Planul şefului FRF

Top Interviuri

Mihai Stoichiţă a fost invitatul lui Alexandru Săbău în ediţia din această săptămână a Top Interviurilor. Directorul Comisiei Tehnice a dezvăluit că Răzvan Burleanu îşi doreşte să readucă la viaţă Cupa Balcanică.

Reînfiinţarea Cupei Balcanice a fost unul dintre obiectivele pe care Răzvan Burleanu şi le-a trecut în programul electoral la prima candidatură pentru şefia FRF. De atunci n-a mai menţionat însă nimic despre acest proiect, deşi, între timp, a câştigat un nou mandat.

Mihai Stoichiţă a dezvăluit însă că n-a renunţat definitiv la această ideea. Directorul Comisiei Tehnice susţine că Răzvan Burleanu vrea să propună reînfiinţarea Cupei Balcanice, o competiţie care ar putea ajuta la dezvoltarea fotbalului din această parte a Europei:

”Preşedintele Federaţiei vrea să reînfinţăm aceste competiţii. Interţări e mai greu, dar poate ar fi bine ca Serbia, Turcia, România, Bulgaria, Muntenegru, Ungaria, echipele de aici din zonă să aibă o competiţie a lor în care să-şi rodeze jucătorii. Nu că ne întoarcem în trecut, ne reîntoarcem la utilitatea trecutului, pentru că noi spunem că totul e superficial astăzi, din punct de vedere al instruirii jucătorilor, al creşterii lor, pentru că s-a diluat foarte mult datorită vieţii pe care o avem, societatea a evoluat. Să inventăm, dacă se poate şi chiar să reactualizăm, pentru că nu este ruşine să reactualizezi anumite lucruri care au fost bune şi care au avut eficienţă”, a dezvăluit Mihai Stoichiţă în cadrul ediţiei din această săptămână a Top Interviurilor.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta