Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV Răzvan Gavriloaia, captiv în focarul din Suceava: ”Nu suntem panicaţi, dar eu prefer să nu mă uit în jur, pentru că nu îmi face prea bine”

EXCLUSIV Răzvan Gavriloaia, captiv în focarul din Suceava: ”Nu suntem panicaţi, dar eu prefer să nu mă uit în jur, pentru că nu îmi face prea bine”

Handbal

Comentarii

Răzvan Gavriloaia, handbalistul echipei Dinamo, locuieşte în Suceava, oraş devenit prima zonă roşie din România în plină pandemie de coronavirus.

Ministrul de Interne Marcel Vela a anunţat, luni seară, carantinarea municipiului Suceava, unde se află 593 de cazuri de infectare cu coronavirus. De asemenea, sunt în carantină 8 comune din zona limitrofă.

La periferia oraşului locuieşte şi handbalistul echipei Dinamo, Răzvan Gavriloaia. În exclusivitate pentru Telekom Sport, el a comentat situaţia incredibilă din judeţul său: ”Trebuie să recunosc că sunt puţin detaşat de oraşul Suceava, sunt la periferie, dar se pare că sunt încadrat în umra Ordonanţei de ieri, în zona de risc, zona carantinată. Noi nu suntem panicaţi, suntem destul de liniştiţi, în momentul acesta vin de la cumpărături, am fost să fac cumpărăturile necesare de zi cu zi pentru o perioadă. Noi nu ne-am panicat, nu am făcut stocuri şi cam de două ori pe săptămână eu sunt cel de sacrificiu care iese la cumpărături. Este destul de mort oraşul, dar e şi normal în condiţiile actuale, dar magazinele alimentare sunt deschise, vad că lumea stă şi păstrează distanţa la cozi, îşi aşteaptă rândul, nimeni nu este grăbit. Nimeni nu exagerează cu nimic. Cred că lumea s-a adaptat de nevoie situaţiei şi îşi duce viaţa de zi cu zi cum se poate în momentul de faţă” ne-a mărturisit Gavriloaia.

Unul dintre cei mai importanţi handbalişti români ai momentului, mărturiseşte că îşi ocupă timpul în această perioadă mai mult cu copiii săi, dar că soţia sa îl ţine foarte des la curent, cu mai tot ce se întâmplă în judeţ sau în ţară. Frumoasa soţie a lui Răzvan Gavriloaia are o misiune foarte dificilă în această perioadă prin prisma meseriei sale: ”Suntem conectaţi şi noi la ce se întâmplă în jur, mai ales soţia, care este farmacist şi e conectată mult mai mult decât mine, se interesează prin toate formele posibile, pe toate site-urile urmăreşte şi mă ţine la curent. Eu prefer să nu mă uit pentru că nu îmi face prea bine. Mă ocup mai mult de copii, sunt tot timpul împreună, sunt destul de energici la vârsta lor şi îmi dau mult de furcă, aşa că nu am timp să mă gândesc la altele” ne-a explicat Gavriloaia, care s-a declarat încântat că are mai mult timp la dispoziţie pentru a-l petrece alăuturi de copii săi: ”Mă bucur de timpul petrecut cu fetiţele, chiar dacă îmi fac capul păstrat, dar asta e situaţia. Nu, nu suntem deloc îngrijoraţi, chiar avem rude, lucrează la spital şi am discutat cu ei, sunt în siguranţă. Asta e situaţie şi din ce mi s-a trasnmis din partea lor, poate se putea face mai mult, dar ei consideră că au făcut tot ce s-a putut” a încheiat Răzvan.

În România, încă 293 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus au fost diagnosticate în ultimele 24 de ore, bilanţul ajungând la 2.245, ceea ce implică trecerea la scenariul 4 de abordare a epidemiei.

viewscnt
Articole similare
Simona Halep, la 29 de ani: 23 de trofee si 32 de milioane de euro. Doar surorile Williams si...