Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Răzvan Lucescu, cuvinte mari pentru Daniel Isăilă: ”El a făcut treabă peste tot pe unde a fost”

EXCLUSIV Răzvan Lucescu, cuvinte mari pentru Daniel Isăilă: ”El a făcut treabă peste tot pe unde a fost”

Fotbal intern

Comentarii

Răzvan Lucescu a comentat la Sport Report performanţele reuşite de Daniel Isăilă în Emiratele Arabe Unite

Daniel Isăilă a transformat complet o formaţie modestă în campionatul Emiratelor Arabe Unite, pe care a făcut-o o pretentendă la titlu în campionat. Pe banca tehnică a lui Baniyas, Daniel Isăilă a înregistrat numai cinci înfrângeri în 32 de etape şi a calificat formaţia considerată o candidată la retrogradare, în Champions League.

Performanţele reuşite de fostul selecţioner de la naţionala de tineret n-au trecut neobservate de Răzvan Lucescu, un antrenor cu o cotă incredibilă în zona Asiei şi Golfului: ”Isăilă face realmente lucruri extraordinare. El în primul an s-a salvat cu Al Hazem, în al doilea an, cu el antrenor, se salvau, dar au retrogradat. S-a dus în Emiratele Arabe Unite, acolo unde cu o echipă mică s-a calificat în Champions League, fiind foarte aproape de câştigarea campionatului” a mărturisit Lucescu Jr, la Telekom Sport.

Lucescu a vorbit la superlativ despre reuşitele lui Daniel Isăilă din carieră: ”El întotdeauna a fost un antrenor care poate nu a avut priză la presă, poate nici el nu a ştiut să gestioneze diferit situaţia, dar el peste tot a făcut treabă. El este primul care a avut performanţă la Astra. Sportul sau FC Braşov erau echipe agresive pe vremea lui, la echipa naţională el a pornit construcţia. Eu îl apreciez şi pe el şi pe Rădoi. Isăilă a pus bazele construcţiei, dar Mirel a gestionat momentele şi situaţiile şi meciurile. Nu este uşor”

Îl consideră Răzvan Lucescu pe Isăilă un discipol al său? ”Eu pot să spun doar că el a început cariera ca antrenor secund, cu mine principal la Braşov, el fiind şi jucător. A fost extraordinar în acel moment, m-a ajutat enorm şi pe teren şi în afară” a mai explicat Răzvan Lucescu, la Sport Report.

Daniel Isăilă (48 de ani) a antrenat în cariera sa echipele FC Săcele, FC Braşov, Sportul Studenţesc, FCM Târgu Mureş, Astra Giurgiu, Al Hazem, Baniyas şi naţionala U21 a României. A cucerit alături de Astra Cupa României şi Supercupa României, iar cu Baniyas a terminat pe poziţia secundă în campionatul Emiratelor Arabe Unite.

Afla mai multe despre: daniel isăilărăzvan lucescu 

viewscnt
Articole similare