Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răzvan Lucescu şi Rădoi s-au revăzut după 7 ani! Pentru prima dată, au vorbit deschis despre momentul în care Mirel s-a retras de la naţională

EXCLUSIV | Răzvan Lucescu şi Rădoi s-au revăzut după 7 ani! Pentru prima dată, au vorbit deschis despre momentul în care Mirel s-a retras de la naţională

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi şi Răzvan Lucescu s-au revăzut după mai bine de şapte ani. Cei doi au fost invitaţii lui Alexandru Săbău în cadrul retrospectivei Top Interviuri. Rădoi şi Lucescu jr. au colaborat la echipa naţională.

Alexandru Săbău a pregătit o ediţie de gală a Top Interviurilor. Invitaţi au fost Mirel Rădoi şi Răzvan Lucescu, doi dintre cele mai cunoscute personaje din fotbalul românesc. Cei doi au fost adversari - unul la FCSB, celălalt la Rapid, dar au avut şi o perioadă de colaborare. S-a întâmplat la echipa naţională, când Răzvan Lucescu era selecţioner, iar Mirel Rădoi - jucător şi unul dintre căpitaneii echipei.

CLICK AICI PENTRU A URMĂRI TOATĂ EMISIUNEA!

De altfel, Mirel Rădoi s-a retras din naţională chiar în mandatul lui Răzvan Lucescu. Tot atunci a făcut-o şi Cristi Chivu. Rădoi spune însă că nu Răzvan Lucescu a fost motivul pentru care s-a retras atunci de la naţională. Fostul căpitan al FCSB-ului spune că era nemulţumit de modul în care lucrurile erau conduse de FRF, motiv pentru care el şi Chivu au decis că e cazul să renunţe.

Răzvan Lucescu şi Mirel Rădoi au stat din nou faţă în faţă, pentru prima dată în ultimii şapte ani. S-a întâmplat în studioul Telekom Sport, în cadrul retrospectivei Top Interviuri, cu Alexandru Sabău. Ultima dată s-au văzut pe 10 octombrie 2010, după Franţa - România 2-0. Cei doi s-au complimentat şi au vorbit destul de deschis despre perioada în care au colaborat.

Moderator: De când nu v-aţi mai văzut?
Răzvan Lucescu: De la meciul contra Franţei, de la Paris. De atunci nu l-am mai văzut. După aceea am încercat să iau legatura cu el, nu mi-a răspuns la telefoane, mi-a transmis un mesaj foarte frumos prin tine (n.r. prin moderator). Mirel a fost, în scurta mea carieră de 13-14 ani de antrenorat, unul dintre jucătorii deosebiţi pe care i-am avut şi alături de care am lucrat. Am un respect deosebit pentru el, profesionalismul lui, pentru forţa interioară, ambiţie, pentru modul în care se prezenta în vestiar şi pentru felul în care ştia să adune jucătorii în jurul lui şi să dea absolut totul pe teren.

Mirel Rădoi, despre retragerea la naţională: Dacă văd lucrurile din punct de vedere al antrenorului Rădoi, probabil că i-aş spune jucătorului Rădoi să se gândească mai bine, dar, dacă ar fi din nou să gândesc ca şi jucător, aş lua din nou aceeaşi decizie. Sunt lucruri pe care noi le-am discutat acolo şi care, din păcate, mai tarziu au iesit.

Răzvan Lucescu, despre faptul că în mandatul său la naţională s-au retras Chivu şi Rădoi: ”A fost decizia lor, a trebuit s-o respect, la numirea mea ştiam că ar fi avut intenţia de a se retrage înainte de această numire. Şi am încercat să îi conving şi să le transmit că îi respect foarte mult, că mă bazez enorm pe ei, că naţionala are nevoie de ei am considerat că este o decizie personală care nu are nimic de-a face cu prezenţa mea acolo.

Mirel Rădoi: Răzvan a căzut victimă colaterală, adică tot ceea ce se petrecuse cu o perioadă înainte să vină Răzvan, nu numai la echipă, tot ceea ce se întâmpla în jurul echipei, deja nici mie şi nici lui Cristi nu ne plăcuseră. Am avut o discuţie chiar şi cu preşedintele şi le-am spus că lucrurile nu se îndreaptă într-o direcţie bună. Noi fiind şi căpitani de echipă, alaturi de Contra şi Mutu, ne-am exprimat punctul de vedere.

Răzvan Lucescu: Ei ar fi putut să joace şi vârf, şi portar, pentru că aveau inteligenţă tactică, disponibilitate totala, spirit de sacrificiu, jucători pe care orice antrenor doreşte să îi antreneze în carieră.

Afla mai multe despre: razvan lucescumirel radoitop interviuri 

viewscnt
Articole similare