Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Bomba zilei! Lucescu vrea să ia la PAOK un jucător de la FCSB. Anunţ oficial

EXCLUSIV | Bomba zilei! Lucescu vrea să ia la PAOK un jucător de la FCSB. Anunţ oficial

Fotbal intern

Comentarii

Florin Lovin, impresarul lui Denis Alibec, a dezvăluit că atacantul FCSB-ului este dorit de Răzvan Lucescu la PAOK Salonic. Fostul fotbalist a precizat că a discutat cu tehnicianul român despre Alibec, care i-a spus că ar putea lucra împreună, în ciuda problemelor de comportament ale atacantului.

"Au fost ceva discuţii cu PAOK Salonic, unde este antrenor Răzvan Lucescu, am vorbit cu Răzvan. Răzvan a spus că Denis este un jucător cu un potenţial imens, însă ştie că are anumite probleme, dar crede că ar putea lucra cu el dacă s-ar ajunge la o înţelegere", a declarat Florin Lovin, la Telekom Sport. Declaraţiile lui Lovin sunt suprinzătoare, în ideea în care la sfârşitul lunii mai Răzvan Lucescu i-a acuzat pe Denis Alibec şi pe Constantin Budescu că nu au mentalitatea necesară pentru fotbalul de performanţă.

Lovin s-a referit şi la posibilitatea ca Alibec să ajungă sub comanda lui Marius Şumudică, dar a precizat că singura variantă ar fi cea a împrumutului.

"Este foarte greu să se realizeze transferul acolo, pentru că concurenţa este foarte mare. Arabii, de obicei, au acest orgoliu prin a aduce jucători care au avut reuşite în ultimul an. Ei se mândresc cu lucru ăsta, când semnează un jucător, îl prezintă cu mare fast. Am văzut cazul lui Budescu. Şi este foarte greu să se facă transferul lui Denis la Al Shabab. Noi sperăm cu toţii, dar va fi foarte greu. Eu totuşi sper ca Steaua să fie de acord cu un împrumut, ar face lucrurile mult mai simple şi practic ar fi mai uşor pentru Denis să se transfere", a adăugat Lovin.

Cât despre interesul din partea Astrei: "Eu am avut o discuţie acum zece zile cu domnul Niculae. Dânsul este bine intenţionat, vrea să îl readucă pe Denis la forma pe care a avut-o în trecut. Am şi vorbit cu Denis, discutăm, însă este foarte greu, pentru că în condiţiile în care Steaua ar fi de acord să îl cedeze împrumut pe Denis undeva, gratis, i-am găsi imediat".

42 de meciuri a jucat Alibec la FCSB, pentru care a reuşit să înscrie 12 goluri şi să dea zece pase decisive. El a intrat, însă, în dizgraţie din cauza problemelor de comportament şi nu mai face parte din planurile patronului clubului.

FCSB a plătit două milioane de euro pentru aducerea atacantului în vârstă de 27 de ani de la Astra, în ianuarie 2017. Acum, Becali solicită 1,7 milioane de euro în schimbul lui Alibec.

Afla mai multe despre: alibeclucescutransfer 

viewscnt
Articole similare