Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răzvan Pleşca, savuros după ce şi-a anunţat retragerea din fotbal. "Deja l-am depăşit pe Michael Jordan şi pe Muhammad Ali!" Ce planuri de viitor are jucătorul lui Gaz Metan

EXCLUSIV | Răzvan Pleşca, savuros după ce şi-a anunţat retragerea din fotbal. "Deja l-am depăşit pe Michael Jordan şi pe Muhammad Ali!" Ce planuri de viitor are jucătorul lui Gaz Metan
Comentarii

Răzvan Pleşca şi-a anunţat retragerea din fotbalul profesionist, după meciul contra lui FC Argeş, scor 1-1.

Jucătorul lui Gaz Metan Mediaş a ajuns la 300 de meciuri în Liga 1 şi a decis că este momentul să îşi încheie cariera de jucător profesionist.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekomsport, portarul în vârstă de 38 de ani a spus că nu mai are motivaţie pentu a continua. De asemenea, el a mărturisit că îşi va da şi ultimul strop de energie în ultimele 4 etape rămase din play-out. 

"E suficient, pur şi simplu nu mai am nicio motivaţie să încep un nou campionat, voi încerca să dau ultimul strop de enegie în aceste 4 etape ca să ne salvăm direct de la retrogradare. Să scăpăm şi de baraj, iar apoi simt că nu mai pot începe un nou campionat. E mersul firesc al lucrurilor, nu mi-am propus să dobor vreodată un record, e suficient, dacă mă retrag la 38 ani ...deja l-am depăşit pe Michael Jordan, pe Muhammad Ali, ei s-au retras la 37", a spus Pleşca pentru Telekomsport.

Pleşca a mărturist că nu îşi doreşte să devină antrenor şi că ar vrea o carieră care să îl ţină mult mai mai aproape de familia lui. 

"În ultima vreme nu s-a mai pus accent la cluburile mici pe relaţia asta cu suporterii şi eu mereu am spus că ar trebui să se facă mai multe lucruri ca suporterii unei echipe mici cum e Gaz Metan, fie că sunt 500 sau 1000, trebuie respectaţi mai mult de către club. 

Din start am renunţat la o carieră în antrenorat pentru că mi se pare foarte greu, oricum atâta timp cât eşti jucat, nu poţi sta cu familia, eşti mai tot timpul plecat, în cantonamente sau ai meciuri, aşa că mi-am dorit o carieră care să mă ţină mai mult acasă", a spus jucătorul de la Mediaş. 

Pleşca şi-a început cariera în 2005, la FC Naţional. El a mai jucat pentru echipe precum: Poli Iaşi, FC Botoşani şi Gaz Metan Mediaş. 

Afla mai multe despre: răzvan pleşca 

viewscnt
Articole similare