Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răzvan Raţ intervine în conflictul de la distanţă dintre Denis Alibec şi Ciprian Marica: "Şi eu am răspuns similar. Există o frustrare"

EXCLUSIV | Răzvan Raţ intervine în conflictul de la distanţă dintre Denis Alibec şi Ciprian Marica: "Şi eu am răspuns similar. Există o frustrare"
Comentarii

Fostul fundaş stânga al naţionalei României, Răzvan Raţ, l-a analizat pe selecţionerul Mirel Rădoi şi a recunoscut că şi el s-a aflat în situaţia lui Denis Alibec, cel care l-a ironizat pe Ciprian Marica.

România a terminat la egalitate, vineri, pe Arena Naţională, scor 1-1 (1-0), meciul disputat cu Irlanda de Nord, în prima etapă a Grupei I a Diviziei B a Ligii Naţiunilor.

Răzvan Raţ a încercat să găsească o explicaţie pentru rezultatul dezamăgitor şi a încercat să împartă dreptatea în conflictul dintre Ciprian Marica şi Denis Alibec: 

"Cu Rădoi mă cunosc de 14 ani, am jucat la juniori şi am fost colegi până n-a mai fost la naţională. Cu Ciprian Marica m-am întâlnit când aveam 22 de ani. Nu m-aş băga în aceste lucruri în care aş pune în balanţă dacă are licenţă sau nu. Dacă potenţialul şi valoarea lui Rădoi sunt cele care îl poate recomanda şi îl pot susţine să fie antrenorul naţionalei, pe mine mă interesează mai puţin dacă are licenţă PRO. Ca suporter, mă interesează rezultatul, ca naţionala să joace bine şi să aibă rezultate.  Poate să nu aibă nici antrenor, ca suporter mă interesează rezultatele echipei naţionale. 

Eu nu m-aş băga în discuţiile celor doi şi nu m-aş pune în nicio parte, eu discut şi mă interesează cum joacă naţionala. Indiferent cine e antrenorul naţionalei, că e Rădoi sau altcineva, atunci criticile care vin trebuie să fie cele obiective, nu să fie în spatele lor anumite interese. Mirel Rădoi trebuie să fie criticat când greşeşte şi să fie lăudat când face lucruri bune.

Am avut ocazia să explic anumite lucruri după eşecuri şi e clar că am avut şi eu genul asta de întrebări, uite ce a spus 'X' şi vă zic că atunci, la cald, după meci, mai ales când ai parte de un eşec, nu gândeşti ca a doua zi. Şi eu am avut tendinţa să răspund în sensul acesta sau similar cu ce a zis Denis Alibec. Există o frustrare pentru meciul de aseară că n-ai înscris din foarte multe ocazii pe care le-ai avut ca naţională, lăsând la o parte impresia artistică. Ai luat gol dintr-o prostie, din nimic", a declarat Răzvan Raţ pentru Telekom Sport. 

LIVE TEXT | Austria - România, luni, de la 21:45, pe telekomsport.ro, în Liga Naţiunilor

Afla mai multe despre: razvan ratmirel radoiromania 

viewscnt
Articole similare