Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia CFR-ului după ce Dennis Man a făcut un gest neaşteptat faţă de Valentin Costache în Malta - România 0-3: "Nu cred că mai e vorba de rivalitate"

EXCLUSIV | Reacţia CFR-ului după ce Dennis Man a făcut un gest neaşteptat faţă de Valentin Costache în Malta - România 0-3: "Nu cred că mai e vorba de rivalitate"
Comentarii

Oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco, l-a lăudat pe Dennis Man, după ce fotbalistul de la FCSB l-a lăsat pe cel de la CFR Cluj, Valentin Costache, să execute un penalty în Malta U21 - România U21, scor 0-3.

U21: Malta - România 0-3 (Man 7, Costache 40-pen, Haruţ 82)

Echipa de tineret a României a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-0 (2-0), reprezentativa similară a Maltei, în Grupa a VIII-a a preliminariilor Campionatului European din 2021.

Al doilea gol al partidei a fost marcat de Costache, din penalty, dar cel care ar fi trebuit să execute era Man. Totuşi, fotbalistul de la FCSB l-a lăsat pe rivalul din Liga 1 să execute, întrucât Man a marcat golul de 1-0: 

"Nu cred că mai e vorba de rivalitate, mi-a plăcut gestul lui Man, e lăudabil, pentru că i-a dat oportunitatea colegului său de a marca. Costache are o atitudine pozitivă, avea nevoie. A irosit câteva situaţii şi s-a văzut. El iroseşte ocazii, avea nevoie cu Clinceniul să marcheze. M-am bucurat mult pentru el şi aş vrea să laud gestul lui Man", a declarat Marius Bilaşco în cadrul emisiunii "Sport Report". 

Inclusiv Florin Răducioiu l-a lăudat pe Dennis Man: "Eu cred că e meritul lui Adi Mutu, continuă munca lui Rădoi. Acest spirit de echipă e important pentru a câştiga grupa. Gestul demontrează că Man e inteligent, nu e egoist, ceea ce nu e uşor în fotbalul de azi. Îl cunosc pe Costache, are nevoie să fie stimulat. E posibil să fie a doua variantă, dacă Man trebuia să bată. Eu mă mai gândeam (n.r. - râde) dacă-i dădeam mingea", a spus expertul Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: dennis manfcsbcfr clujmalta romania 

viewscnt
Articole similare