Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia lui Ilie Năstase la echipamentul de "Catwoman" al Serenei Williams: "Nu ştiu de ce a apărut aşa"

EXCLUSIV | Reacţia lui Ilie Năstase la echipamentul de "Catwoman" al Serenei Williams: "Nu ştiu de ce a apărut aşa"

Tenis

Comentarii

Serena Williams a surprins pe toată lumea cu ţinuta sa din primul său meci din acest an la un turneu de Grand Slam. În partida cu Kristyna Pliskova, fostul lider mondial a purtat o pereche de colanţi, declarând că, în această ţinută, se simte precum o prinţesă războinică.

După declaraţiile controversate făcute înaintea turneului de la Roland Garros, Ilie Năstase a comentat, pentru telekomsport.ro, echipamentul pe care l-a purtat Serena Williams în meciul cu Kristyna Pliskova: "Am înţeles că ar avea ceva probleme cu circulaţia sângelui. Nu ştiu exact de ce a apărut aşa. Dacă regulamentul permite aşa ceva... Spectatorii sunt cei care vor putea spune dacă sunt de acord sau nu cu o astfel de apariţie a ei. Eu ştiu că tot timpul am jucat în echipament de culoare albă. Între timp, văd că lucrurile s-au schimbat".

“Serena nu ştiu dacă joacă la Roland Garros, zicea domnul Ţiriac că e cam grasă. Nu cred că poate să slăbească până la Roland Garros. Aici e treabă de timp, e greu să revii. Dacă nu câştigi, pierzi încrederea şi gata, eşti cam terminat. Am văzut-o la nunta regală. Arăta bine, nu? Da, arăta bine”, declara Ilie Năstase în urmă cu o săptămână.

De altfel, şi Kristyna Pliskova a comentat echipamentul Serenei, după meciul pierdut în faţa americancei: "Mă întrebam în timpul meciului dacă nu cumva e împotriva regulilor să joace aşa. Nici măcar nu ştiu ce echipament a purtat, ceva din neopren? Dar şi ea trebuie să se supună regulamentului. Altfel, mai bine o lăsaţi să joace dezbrăcată".

"M-am simţit ca o prinţesă războinică. Trăiesc o viaţă de poveste. Mereu mi-am dorit să fiu un supererou. Dar acest costum are şi o altă funcţionalitate. Am avut probleme cu cheagurile de sânge în ultimele 12 luni. Am purtat des pantaloni la meciuri pentru că acest lucru îmi permite o mai bună circulaţie sangvină", declara Serena după calificarea în turul secund la Roland Garros.

 

Afla mai multe despre: ilie nastaseserenawilliamspliskovatiriacroland garros 

viewscnt
Articole similare