Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia lui Laurenţiu Reghecampf după zvonurile apărute despre revenirea sa în Liga I: "Am avut multe discuţii cu Mihai Rotaru"

EXCLUSIV | Reacţia lui Laurenţiu Reghecampf după zvonurile apărute despre revenirea sa în Liga I: "Am avut multe discuţii cu Mihai Rotaru"

Fotbal intern

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf a dezminţit, în exclusivitate pentru Telekom Sport, zvonurile despre venirea sa la Craiova. Antrenorul nu vrea să se întoarcă, momentan, în România.

Reacţia lui Laurenţiu Reghecampf după zvonurile apărute despre revenirea sa în Liga I

Laurenţiu Reghecampf a avut o intervenţie telefonică la Telekom Sport şi a menţionat zvonurile despre venirea sa la Universitatea Craiova sunt false. Antrenorul de 45 de ani a recunoscut că a discutat cu Mihai Rotaru, însă n-a fost vorba despre revenirea sa în Liga I

"Am avut mai multe discuţii cu Mihai Rotaru, şi la mine, în Abu Dhabi, şi la el acasă... Am vorbit de foarte multe ori. Dar aş vrea să puneţi stop la această discuţie. Nu mă interesează deocamdată să mă întorc în România.

Clauzele şi lucrurile care au fost date în presă cred că au fost date de cineva care nu are nicio legătură cu mine sau cu Mihai Rotaru. Sunt lucruri care nu au nicio treabă cu fotbalul profesionist", a declarat Laurenţiu Reghecampf în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Reghecampf a mai discutat şi despre presusupul conflict cu Gigi Becali.

"Eu nu am nicio concurenţă cu Gigi Becali. Ce concurenţă să am? El este patronul echipei Steaua, eu sunt antrenor. Ce concurenţă să am? Vă duceţi prea departe, nu îşi au rost discuţiile astea. S-a speculat greşit. Dacă m-aş duce la o echipă, nu m-aş duce ca să mă răzbun pe cineva. M-aş duce să fac rezultate pentru mine în primul rând şi pentru echipa respectivă. Dar nu ca să am o concurenţă cu altcineva" , a continuat Laurenţiu Reghecampf.

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare