Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Reacţia lui Mirel Rădoi după ce Botoşani a fost eliminată din Europa League. Selecţionerul a trăit un deja vu

EXCLUSIV Reacţia lui Mirel Rădoi după ce Botoşani a fost eliminată din Europa League. Selecţionerul a trăit un deja vu

UEFA Europa League

Comentarii

Selecţionerul Mirel Rădoi a reacţionat, în exclusivitate la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Sport Report, la finalul meciului pierdut de FC Botoşani, pe teren propriu, în turul al doilea al Ligii Europa, scor 0-1, în faţa celor de la Shkendija.

Rădoi şi-a amintit de remiza României, pe teren propriu, în faţa Irlandei de Nord, când tricolorii au condus 11 vs 11, dar au fost egalaţi în superioritate numerică.

”Chiar credeam la pauză, chiar şi cu acel handicap de 1-0 că Botoşani va reuşi să remonteze rezultatul prin evoluţia din prima repriză şi chiar şi în repriza a doua au avut destule şanse. Din păcate, am trecut şi eu, şi băieţii mei prin acel moment de relaxare, când te vezi în superioritate numerică probabil crezi că toate lucrurile acum vor intra pe un făgaş normal şi totul va fi mult mai uşor. Din păcate, atunci adversarul începe să fie mult mai concentrat.”, a comentat Mirel Rădoi.

Botoşani a ratat şansa de a se califica în turul al treilea al Ligii Europa. Moldovenii au fost eliminaţi de către macedonenii de la Shkendija, în urma înfrângerii suferite pe teren propriu, scor 0-1.

Singurul gol al partidei a fost marcat de vedeta macedonenilor, Ibraimi, în minutul doi al meciului, printr-o execuţie superbă la care a contribuit şi poziţionarea slabă a portarului Pap.

Moldovenii au fost învinşi, deşi din minutul 67 au jucat cu un om în plus. Până la eliminarea lui Alimi, elevii lui Marius Croitoru au evoluat de la egal la egal cu macedonenii, dominând la capitolul posesie, însă fără a-şi crea foarte multe ocazii de gol. De cealaltă parte, Shkendija a aplicat o tactică specifică echipelor care evoluează în deplasare, apărându-se aglomerat şi încercând să lovească pe contraatac, sub adăpostul golului marcat în minutul doi.

La câteva minute după eliminare, trupa lui Marius Croitoru părea că poate să întoarcă soarta calificării. Intervenţiile incredibile ale portarului Zahov au făcut ca FC Botoşani să nu reuşească egalarea. Ulterior, însă, moldovenii au atacat haotic, au început să greşească pase simple iar ocaziile de gol au fost înlocuite cu imprecizii tehnice mai degrabă. Dacă fotbaliştii de la Shkendija ar fi fost mai precişi în repetate rânduri, mai ales înainte de eliminarea suferită în minutul 67, scorul ar fi putut fi dus lejer la 0-2, ceea ce le-ar fi oferit mult mai puţine emoţii oaspeţilor.

Afla mai multe despre: mirel radoibotosani 

viewscnt
Articole similare