Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia oficialilor lui Poli Iaşi despre antrenorul aşteptat în locul lui Rednic: "Trebuie să avem o discuţie"

EXCLUSIV | Reacţia oficialilor lui Poli Iaşi despre antrenorul aşteptat în locul lui Rednic: "Trebuie să avem o discuţie"

CSM Poli Iași

Comentarii

Mircea Rednic s-a despărţit de Poli Iaşi, iar acum marele favorit să vină pe banca moldovenilor este Daniel Pancu.

"Nu suntem acum pregătiţi, trebuie să avem o discuţie după plecarea lui Rednic şi să stabilim pentru că trebuie să luăm în vedere posibilitatea financiară pe care o avem, să putem să o asigurăm. Pentru că o parte din antrenori doresc, cum a fost Teja, de exemplu, să lucreze, să aibă performanţă cu bani puţini, fără rezilieri, fără nimic.

De altfel, în aceeaşi situaţie a fost şi Rednic. Rednic a adus bani de acasă atunci când aveam nevoie. Trebuie să cântărim foarte bine, să găsim soluţia cea mai bună şi să mai limităm staff-urile care vin" , a spus Leonid Antohi, preşedintele Consiliului Director de la Iaşi.

Pancu a fost antrenor ultima dată la Rapid, funcţie la care a renunţat în detrimentul lui Dan Alexa. Fostul atacant ocupă în prezent funcţia de preşedinte al giuleştenilor.

Rapid este de altfel singura echipă antrenată de Pancu, echipă pe care a promovat-o în Liga a II-a în 2019. După un an şi jumătate petrecut pe banca echipei din Giuleşti, Pancu a lăsat echipa pe locul 6 în eşalonul secund, cu 37 de puncte, Rapid ratând, ulterior, promovarea în Liga I.

Afla mai multe despre: antohi 

viewscnt
Articole similare