Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţie dură din ţară după ce România a ajuns în Islanda: "E o şicană la cel mai înalt nivel. E grav!". Islandezii, puşi la zid

EXCLUSIV | Reacţie dură din ţară după ce România a ajuns în Islanda: "E o şicană la cel mai înalt nivel. E grav!". Islandezii, puşi la zid
Comentarii

Antrenorul lui Poli Iaşi, Daniel Pancu, e de părere că testele tricolorilor prelucrate de un laborator al guvernului islandez ar fi trebuit făcute în regim de urgenţă. Tehnicianul a susţinut că asupra tricolorilor a fost pusă o presiune suplimentară.

Delegaţia României a primit rezultatele testelor de COVID-19 la o zi distanţă de la sosirea în Islanda. Cu 24 de ore înaintea meciului cu Islanda, tricolorii au aflat că sunt negativi, cu excepţia unui membru care nu face parte din staff.

De altfel, Andrei Vochin s-a gândit chiar şi la scenariul în care România poate pierde la masa verde, acuzând o conspiraţie. 

Daniel Pancu i-a blamat pe islandezi pentru aşteptarea la care i-a supus pe membrii delegaţiei României, înaintea unui asemenea meci important: "Poate fi considerată drept o şicanare din partea gazdelor. Intri pe un alt teritoriu, sunt alte legi, dar ar fi trebuit să fie în regim de urgenţă totul. Sunt convins că şi acolo se putea face acest lucru. E o şicană la cel mai înalt nivel. 

Eu cred că ne poate influenţa, în condiţiile în care vii concentrat pentru un meci ca cel de mâine. Dacă tu nu ai primit testul, nu ştii dacă eşti pozitiv sau negativ, te poate influenţa. Primul gând îţi zboară la acel lucru, la test, chiar dacă îţi spune antrenorul lucruri la antrenamente. E grav!", a declarat Daniel Pancu în cadrul emisiunii "Sport Report". 

Islanda - România, joi, de la 21:45, pe Telekomsport.ro

Daniel Pancu a urmărit cu multă atenţia meciurile naţionalei Islandei şi a tras concluziile vizionărilor: "Eu sunt convins că România va marca gol mâine. Acum depinde de cum ne apărăm, pentru că ei au fizic, au agresivitate, ne pot pune probleme. Nu mai e echipa de acum ceva ani, plină de spirit, dar nu ştim temeperatura de acolo, nu ştim terenul, iar ei sunt obişnuiţi. 

Dacă ne ridicăm la dorinţa lor, cred că ne vom impune mâine seară. Eu am o stare de bine, ca atunci când era la tineret. Nu văd de ce nu s-ar menţine acel spirit, să atacăm în 11, să ne apărăm în 11. E cel mai important joc, nu se compară cu cel din Austria. Eu zic că trebuie să pleci de la premiza că nu trebuie să iei gol", a mai spus antrenorul lui Poli Iaşi. 

Afla mai multe despre: islanda romaniaromaniateste romaniadaniel pancu 

viewscnt
Articole similare