Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţie nervoasă în direct la TV! Un oficial al lui CFR Cluj şi-a pierdut cumpătul şi a ieşit din emisiune după victoria cu Rennes

EXCLUSIV | Reacţie nervoasă în direct la TV! Un oficial al lui CFR Cluj şi-a pierdut cumpătul şi a ieşit din emisiune după victoria cu Rennes

CFR Cluj

Comentarii

Victoria lui CFR Cluj pe terenul lui Rennes a fost pusă sub semnul întrebării în emisiunea Studio Europa League, de la Telekom Sport. Intrat prin legătură telefonică, directorul sportiv al celor de la CFR Cluj, Bogdan Mara, s-a arătat deranjat de întrebările moderatorului Dan Udrea şi ale invitaţilor Bogdan Cosmescu şi Emil Grădinescu.

Bogdan Mara a fost nemulţumit în momentul în care oamenii din platou l-au întrebat pe Mara despre victoria chinuită a campioanei României, care a evoluat în superioritate numerică aproape tot meciul, dar a câştigat cu doar 1-0.

"Avem şase puncte in Europa League. Nu cred ca ne nemulţumeşte. Noi suntem Barcelona, Real Madrid, fotbalul romanesc?

Performanţa e o victorie, cele trei puncte importante pentru CFR Cluj şi pentru România. Cu asta trebuie să rămânem cu toţii şi să fim bucuroşi. Dacă ne băteau cu 3-0 eraţi fericiţi? Chiar nu înţeleg.

Sunt trei puncte la Rennes. Îmi pare rău că am intrat. Suntem singura echipă care reprezintă România cu Brio. Suntem pe locul 2 într-o grupă cu Lazio, Rennes şi Celtic", a fost reacţia nervoasă a directorului sportiv de la CFR Cluj, Bogdan Mara, înainte să închidă telefonul. 

 

 

 

Afla mai multe despre: cfr clujeuropa leaguemara 

viewscnt
Articole similare