Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reghecampf, despre numirea lui Rădoi la naţională: "Este un risc, dar e cel mai bun lucru pe care îl puteau face cei de la federaţie"

EXCLUSIV | Reghecampf, despre numirea lui Rădoi la naţională: "Este un risc, dar e cel mai bun lucru pe care îl puteau face cei de la federaţie"
Comentarii

Mirel Rădoi a fost numit pe banca naţionalei României, în noiembrie 2019, însă n-a apucat să debuteze la conducerea primei reprezentative. Pandemia de coronavirus care a oprit sportul mondial a amânat şi barajul pentru Euro 2020 cu Islanda.

"Sunt lucruri fireşti, cred că cei de la federaţie, în momentul când au terminat cu Cosmin, s-au gândit la o soluţie pe care o aveau la îndemână şi cred eu că au făcut cel mai bun lucru aducându-l pe Mirel la echipa mare, cunoscând sistemul, cunoscând oamenii, cunoscând jucătorii, cunoscând fotbalul din România şi jucătorii care joacă în străinătate. 

A avut rezultate foarte bune la naţionala de tineret, sperăm să aibă rezultate şi la echipa mare. Este un risc, dar este un risc pe care ţi-l asumi în momentul în care vrei să antrenezi. Este normal, mai ales când pleci, ai plecat de jos, să faci anumiţi paşi şi anumiţi oameni să spună că este un risc. Normal că este un risc, a fost un risc şi cu Daum, a fost un risc şi cu Cosmin.  

Este un risc întotdeauna, mai ales când nivelul echipei naţionale în momentul de faţă nu este unul foarte mare, trebuie să fim sinceri. Nu avem cum să îl judecăm pe Cosmin sau pe Mirel, să le punem ştampila că dacă nu reuşesc, nu sunt buni. Sunt buni la momentul respectiv, muncesc, au nevoie de jucători, pentru că ei sunt cei care fac rezultatele şi aduc faima echipei naţionale a României. Antrenorul este acolo ca un pictor care pune anumite culori pe pânză şi încearcă să facă o imagine mai frumoasă" , a declarat Laurenţiu Reghecampf pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: radoi 

viewscnt
Articole similare