Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Remarcaţii lui Panduru din echipa care a dus Rapidul înapoi în Liga 1: "Cred că ei vor rămâne! Au dus greul, sunt jucători buni"

EXCLUSIV | Remarcaţii lui Panduru din echipa care a dus Rapidul înapoi în Liga 1: "Cred că ei vor rămâne! Au dus greul, sunt jucători buni"

Rapid

Comentarii

În direct la Minutul 91 de la Telekom Sport, Basarab Panduru (50 de ani) a remarcat doi jucători de la Rapid în contextul în care giuleştenii au reuşit să promoveze în Liga 1 după şase ani de pauză. "Pandi" a vorbit în termeni frumoşi despre Antonio Sefer (21 de ani) şi Cătălin Hlistei (26 de ani).

Deşi a pierdut cu FCU Craiova 1948, scor 3-1, Rapid era deja promovată în Liga 1 încă dinainte de meci, după ce ASU Poli şi CS Mioveni au făcut egal, 2-2 la Timişoara. Meciul cu oltenii n-a mai avut miză, astfel. Odată cu promovarea în prima ligă, Rapid va trebui să-şi întărească lotul, dar Basarab Panduru a numit doi jucători care, după părerea sa, vor face parte în continuare din echipa Rapidului şi în Liga 1.

Este vorba despre Antonio Sefer (21 de ani), un tânăr care poate fi util Rapidului şi prim prisma regulii U21, dar şi despre Cătălin Hlistei (26 de ani), golgheterul Rapidului, care a mai juca în Liga 1: "Sefer şi Hlistei cred că vor rămâne. Nu ştiu cine va mai rămâne, dar cei doi vor rămâne. Au dus greul, sunt jucători buni. Sefer e un jucător talentat, eligibil şi pentru regula U21", a spus Basarab Panduru, la Minutul 91.

Antonio Sefer a marcat cinci goluri şi a livrat un assist în 29 de meciuri jucate în acest sezon la Rapid, în timp ce Cătălin Hlistei a înscris de 14 ori şi a livrat două pase de gol, în 28 de meciuri.

VIDEO | Rapid a promovat matematic în Liga 1. Sărbătoare pentru suflarea alb-vişinie!

La Buftea, acolo unde Rapid joacă meciurile de pe teren propriu până când noul stadion din Giuleşti, s-a strâns crema istoriei recente a giuleştenilor. Mircea Lucescu, Răzvan Lucescu, Leontin Toader, Rică Răducanu, Daniel Niculae, Dinu Gheorghe, Nicolae Cristescu, dar şi oameni fără legătură cu Rapid, ca Mirel Rădoi sau Adrian Mutu, au venit să vadă meciul Rapidului cu FCU Craiova 1948.

 

Crezând că sărbătoarea promovării va fi la final, după o eventuală victorie a giuleştenilor, fostele glorii au avut parte de o sărbătoare pe tot parcursul partidei după ce giuleştenii au promovat înainte de partidă. Asta cu ajutorul "fraţilor" de la ASU Poli, care au făcut egal, 2-2 cu CS Mioveni, la Timişoara.

Afla mai multe despre: basarab panduruliga 1rapidpromovarecatalin hlisteiantonio sefer 

viewscnt
Articole similare