Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Replica dură pe care Cornel Dinu i-a dat-o lui Florin Bratu: ”Vulturii nu se hrănesc cu muşte!” De unde a început disputa

EXCLUSIV | Replica dură pe care Cornel Dinu i-a dat-o lui Florin Bratu: ”Vulturii nu se hrănesc cu muşte!” De unde a început disputa

Superliga

Comentarii

Cornel Dinu i-a oferit o replică lui Florin Bratu, cel care s-a arătat deranjat de unele afirmaţii făcute de fostul selecţioner. Atunci, Cornel Dinu a criticat metodele de antrenament din fotbalul modern şi modul în care sunt instruiţi tehnicienii la Şcoala de Antrenori.

În urmă cu două săptămâni, Cornel Dinu a criticat metodele moderne de antrenamente, dar şi modul în care Şcoala de Antrenori acordă diplome. Florin Bratu, antrenor din generaţia tânără, s-a arătat deranjat de acele afirmaţii şi l-a ironizat pe Cornel Dinu: ”Să vină să ne înveţel şotronul”.

În replică, Dinu i-a transmis lui Florin Bratu că a înţeles greşit declaraţiile sale:

”Vulturii nu se hrănesc cu muşte. Ce să fac eu cu Bratu? Dacă el asta a înţeles... Eu nu m-a referit la el sau la ce antrenează el. Eu îmi dau seama că antrenează el, că văd cum joacă echipa. Eu m-am referit la nişte exerciţii care am văzut că se tot fac în timpurile astea cu tot felul de copete, cu tot felul de mijloace ajutătoare, care sunt relativ şi care ocupă antrenamentul. Şi am vorbit la general de felul în care se fac antrenorii astăzi, cum se scot la iveală de Şcoala de Antrenori, unde s-au scos vreo cinci materii de bază, că nu-i învaţă nimic şi că, în general sunt nişte funcţionari, dar nu m-am referit direct la el... Dar, dacă vrea o să fiu mai atent şi să aibă grijă, că mă uit mai atent la el, că el joacă, eu nu mai joc, am jucat când trebuia”, a comentat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cornel dinuflorin bratuliga 1dinamo 

viewscnt
Articole similare