Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Revine Reghecampf într-un campionat puternic din Europa? ”Îmi doresc să fac performanţă!”

EXCLUSIV Revine Reghecampf într-un campionat puternic din Europa? ”Îmi doresc să fac performanţă!”
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf a vorbit despre posibilitatea reală de a antrena din nou în fotbalul european.

Ca antrenor, Laurenţiu Reghecampf a antrenat în afara României şi a zonei Golfului, formaţia Litex Lovech din Bulgaria. Numele său a fost vehiculat la un moment dat la câteva echipe din Bundesliga sau 2 Bundesliga, competiţii transmise în direct de Telekom Sport. În prezent, Reghecampf o antrenează pe Al Wasl din Emiratele Arabe Unite.

Pare dificilă în acest moment o revenire a lui Laurenţiu Reghecampf în fotbalul european? Tehnicianul formaţiei Al Wasl a explicat pentru Telekom Sport: ”Nu este greu, poţi antrena 5-6-7 ani în Emirate sau în ţările arabe după care poţi veni în Europa sau poţi merge în China cum a făcut Oli.  Depinde ce vrei, depinde ce ai pentru că este uşor să spui, mai ales că mulţi jurnalişti întreabă de ce nu vii în Europa. Vii în Europa, dar trebuie să ai unde şi să vii la o echipă unde să poţi să faci ceva” a mărturisit Laurenţiu Reghecampf.

Fostul tehnician de la FCSB a mai completat: ”Nu  m-aş duce niciodată la o echipă care să fie la mijlocul clasamentului, să câştig câteva sute de mii şi să pot fii dat afară oricând, nu îmi doresc lucrul acesta.  Imi doresc să fac performanţă, de aceea şi echipele care le aleg sau mă gândesc să le antrenez în ţările arabe sunt echipe care au şansa să câştige măcar un trofeu” a concluzionat Reghecampf.

Reghecampf este antrenor la Al Wasl, acolo unde a strâns deja 38 de meciuri. A câştigat 16 dintre ele şi a remizat în alte şapte. 60 de goluri a marcat Al Wasl sub comanda antrenorului român, care are o medie de 1.45 puncte câştigate pe meci.

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare