Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV România a marcat de cinci ori cu Belarus: ”Joc bun şi promiţător!” Mihai Stoichiţă a explicat căderea din repriza secundă

EXCLUSIV România a marcat de cinci ori cu Belarus: ”Joc bun şi promiţător!” Mihai Stoichiţă a explicat căderea din repriza secundă

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a învins naţionala Belarusului, cu scorul de 5-3 (4-0), într-un meci amical disputat miercuri seară, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti. Au marcat Mitrea ’11, R. Marin ’20, Nedelcearu ’31, ’55 şi Puşcaş ’44 pentru tricolori, respectiv Kendysh ’63, Bakhar ’80 şi Klimovich ‘90+2 pentru oaspeţi.

La Telekom Sport, Mihai Stoichiţă, a vorbit imediat după succesul clar al tricolorilor din partida amicală cu Belarus. El a explicat căderea naţionalei din repriza secundă: ”Se întâmplă, şi relaxarea, nu mai ştiu de când n-a mai dat naţionala 5 goluri, îţi dai seama. Foarte multe lucruri pozitive au fost, dar ştiu eu, pe nişte nesincronizări în a doua repriză şi schimbări foarte multe, asta nu înseamnă că au fost nereuşite, că au fost oameni care n-au, dar probabil s-a dereglat ceva din mecanisnismul cu care a debutat în partida asta şi s-a ajuns la acele nescincronizări care au dus la goluri” a mărturisit Mihai Stoichiţă.

Fostul tehnician a apreciat drept bun şi promiţător jocul echipei naţionale de la Ploieşti: ”Jocul bun şi promiţător, mai ales din punctul de vedere al fazei de atac şi multe în faza de apărare pentru că au mai fost puşi în dificultate de cei din Belarus, dar am ştiut să rezolvăm fazele de apărare.” a mai spus Stoichiţă, în exclusivitate, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoichiţă 

viewscnt
Articole similare