Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Ruben Albes s-a destăinuit pentru Telekom Sport. Răspuns pentru contestatari şi echipa surpriză care l-a impresionat: ”Secretul succesului la Sibiu? Iubirea!”

EXCLUSIV Ruben Albes s-a destăinuit pentru Telekom Sport. Răspuns pentru contestatari şi echipa surpriză care l-a impresionat: ”Secretul succesului la Sibiu? Iubirea!”

Hermannstadt​

Comentarii

Sibiul a surprins în finalul sezonului trecut cu decizia a de merge pe mâna unui tehnician străin. Ruben Albes a fost alesul ardelenilor în cursa pentru salvarea de la retrogradare.

”Am avut puţin timp pentru a cunoaşte campionatul, de a-mi cunoaşte jucătorii. Foarte puţin timp de a antrena, de a face echipa să joacă ceea ce îmi doresc. A trebuit să fac totul foarte rapid, cu foarte mult stres pentru a câştiga meciurile” a explicat Ruben.

Spaniolul a fost primit cu circumspecţie în România şi pus la zid încă de la prima sa apariţie în Liga 1.

Apoi, Ruben Albes şi-a câştigat respectul prin rezultatele de pe teren. Hermannstadt a reuşit o serie de 8 meciuri fără înfrângere.

”Toţi oamenii gândesc anumite lucruri legate de fotbal şi trebuie să le respecţi părerile. Dar mi-aş plăcea să se aprecieze antrenorul, staff-ul, modul în care joacă echipa, felul cum se luptă,  jocul de care se pot  bucura fanii. (n.r Care este secretul rezultatelor bune cu Sibiu?) Iubirea. Cred că orice persoană care se simte iubită, se simte valorată, care se simte apreciată dă un randament mai bun” a mărturisit Ruben.

Tehnicianul ardelenilor a fost surprins de Liga 1 şi şi-a ales oamenii şi echipa care l-au impresionat în primele luni în România.

”Măţan, Hagi şi echipa Sepsi. Cred că este un campionat care naşte, care creşte şi începe să producă lucruri bune. Este o ligă în care nivelul fotbalistic poate creşte la nivelul european. Cred că fotbalul spaniol are o identitate mai mare din punct de vedere tehnic. Cred că în România fotbalul este fizic, presupune mult efort. La nivel competitiv cred că sunt campionate diferite, care au unele lucruri bune, altele mai slabe”

Urmăreşte mai jos, tot materialul realizat în exclusivitate de Telekom Sport cu Ruben Albes, tehnicianul formaţiei FC Hermannstadt. 

Afla mai multe despre: ruben albes 

viewscnt
Articole similare