Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV ”S-ar putea să avem jucători care deja au semnat cu alte echipe” Iuliu Mureşan a vorbit despre una dintre problemele invizibile din fotbalul românesc după pandemie

EXCLUSIV ”S-ar putea să avem jucători care deja au semnat cu alte echipe” Iuliu Mureşan a vorbit despre una dintre problemele invizibile din fotbalul românesc după pandemie

Superliga

Comentarii

Pentru Telekom Sport, Iuliu Mureşan a ridicat câteva probleme importante de care se lovesc formaţiile din Liga 1, până şi după reluarea competiţiei interne.

Preşedintele sibienilor a vorbit despre reluarea campionatului, şi spune că multe dintre echipe au suficiente probleme de rezolvat în acest moment: ”Dacă va începe la mijlocul lui iunie, atunci vom putea face o lună de pregătire. O lună de pregătire, să zicem că este suficientă. Dacă e mai puţin de o lună, nu ştiu dacă va ajunge. Oricum, va trebui toate echipele să rezolve nişte probleme” a mărturisit Iuliu Mureşan, pentru Telekom Sport.

Oficialul formaţiei sibiene lansează o teorie extrem de interesantă şi foarte reală pentru fotbalul românesc. Mureşan a vorbit despre situaţia fotbaliştilor care îşi termină contractele de joc în iunie, situaţie care pune în dificultate multe dintre echipele din Liga 1, care s-ar putea vedea angrenate încă în competiţie la acea vreme.

Iuliu Mureşan spune că o parte dintre jucătorii din fotbalul românesc care mai au contracte doar până la 30 iunie, se prea poate să fi semnat deja alte acorduri: ”Toate echipele avem jucători cărora le expiră contractele în data de 30 iunie, va trebui de comun acord, că nu avem altă situaţie, să le prelungim, împreună cu jucătorii, până se termină campionatul. La unii probabil le vom propune prelungiri pe mai mult timp, la alţii nu. Asta e problema fiecărui club. Sunt mai multe lucruri de rezolvat, dar important e că începem, lucrurile se rezolvă pe parcurs. S-ar putea să se întâmple şi ca unii jucători să nu accepte să li se prelungească contractul pe încă 20 de zile sau o lună, dar până în data de 30...La Sibiu, noi avem contracte până în 30 iunie. Am înţeles că au fost echipe care au avut contracte care s-au terminat mai repede... e pe riscul lor. S-ar putea să fie şi jucători care deja au semnat şi cu alte echipe, nu o să mai fie de acord, dar există şi posibilitatea să intervină FIFA şi UEFA ca să reglementeze acest lucru, să fie mai uşor de rezolvat” a mai declarat Mureşan, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: iuliu mureşanhermannstadt 

viewscnt
Articole similare