Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | S-au pus în vânzare biletele pentru Rapid - Petrolul, iar giuleştenii au făcut senzaţie. Derbyul e pe Telekom Sport 1 şi site, miercuri, ora 16:00

EXCLUSIV | S-au pus în vânzare biletele pentru Rapid - Petrolul, iar giuleştenii au făcut senzaţie. Derbyul e pe Telekom Sport 1 şi site, miercuri, ora 16:00

Rapid

Comentarii

Derbyul fostelor campioane, Rapid şi Petrolul Ploieşti, reînvine în fotbalul românesc, de această dată în Liga 2. Fotbaliştii lui Pancu îşi doresc un stadion plin la meciul, astfel că şi-au chemat personal fanii la meci. Partida va fi în direct pe Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro, miercuri, de la ora 16:00.

Fierbe Regia! Cu o capacitate de 10,020 de locuri, stadionul pe care Rapid îşi dispută meciurile de acasă se anunţă a fi plin la cel mai tare meci al sezonului din Liga 2. Fostele două campioane ale României, Rapid şi Petrolul, au meci direct în etapa cu numărul 12.

Cele două formaţii au obiectiv promovarea, dar momentan niciuna nu străluceşte în clasament. Giuleştenii sunt pe 6, cu 17 puncte, în timp ce ploieştenii ocupă poziţia a 10-a, cu 15 puncte.

(Cum merge treaba înaintea meciului cu Petrolul?)
Ne pregătim cât mai bine, sperăm să rămânem sănătoşi, să nu ne accidentăm şi aşteptăm cu nerăbdare pentru că este un meci foarte frumos, un meci pe care noi fotbaliştii îl aşteptăm de fiecare dată. De asta te faci fotbalist, să joci în asemenea meciuri.
 

(Ce amintiri ai din meciurile cu Petrolul?)
Am amintiri foarte plăcute, chiar dacă nu de fiecare dată am câştigat dar întotdeauna publicul, mai ales al nostru, a fost la înălţime şi v-am spus acele meciuri îţi dau aripi ca fotbalist şi te fac să te simţi cu adevărat fotbalist. 

(Cum crezi că va fi atmosfera?)
Cu siguranţă una foarte frumoasă, explozivă dacă pot să îi spun aşa, aşteptăm cât mai mulţi oameni, ştiu că o să vină şi galeria lor, cred că o să fie un meci foarte frumos, peste media la ce se întâmplă în Liga 1 la ora actuală. Cred că o să fie un meci disputat şi în tribună, şi pe teren. 

(V-a avantajat rezultatul înregistrat de Turris?)
Da, oarecum ne-a avantajat, dar nu are nicio valoare dacă noi nu câştigăm. Şi sunt sigur că dacă noi vom câştiga mai multe meciuri decât cele din faţă, o să fim bine la final. 


(Cum ar fi arătat acest derby pe Naţional Arena?)
Cred că dacă meciul se disputa sâmbătă sau duminică se juca cu siguranţă acolo. Fiind miercuri, lumea mai merge şi la serviciu, are şi alte planuri, dar sunt bucuros că se va juca aici pentru că stadionul va fi plin şi atunci va fi sărbătoare miercuri.

(Ce mesaj ai pentru jucătorii mai tineri, care nu au prins un asemenea derby?)
Să se bucure de fotbal, să joace fără niciun pic de emoţie dar cu foarte multă determinare şi sunt sigur că le va ieşi jocul pentru că sunt foarte talentaţi. 
Cred că un meci ca ăsta îi ajută foarte mult în cariera lor, mai ales că sunt foarte tineri, şi au numai de câştigat
, a declarat Ionuţ Voicu pentru Telekom Sport.
 

Rapid are în palmares trei titluri de campioană, în timp ce Petrolul se laudă cu patru astfel de trofee. 


(Cum merge vânzarea?)
Destul de bine, au venit destui suporteri şi cred că va fi stadionul plin.

(Ce mesaj v-au transmis când au cumpărat şi bilete?)
Că sunt alături de noi şi speră să câştigăm miercuri. Este un derby de tradiţie, este destul de aşteptat şi tocmai de asta cred că va fi stadionul plin şi o atmosferă incendiară. 

(Parcă jucaţi şi cu alt moral după ce s-a încurcat şi Turris?)
Nu ne uităm la alte echipe, noi ne gândim să câştigăm fiecare meci în parte şi să ne îndeplinim obiectivul. 

(Cum crezi că va fi atmosfera aici, în Regie?)
Cum am zis, o atmosferă incendiară, cred că va fi stadionul plin pentru că toată lumea aşteaptă acest derby, şi suporterii noştri, şi suporterii lor.

(Va fi un altfel de derby faţă de cel cu CSA?)
Da, un altfel de derby, de tradiţie şi cred că va fi un meci mai puternic. 

(Ce amintiri ai din astfel de derby-uri?)
Am amintiri destul de frumoase, cu stadionul plin şi cu cântece 90 de minute. 

(Crezi că vor fi şi incidente?)
Se anunţă şi galeria lor la acest meci, vor veni aproximativ 500.... Eu sper să nu fie incidente şi fiecare parte să îşi încurajeze echipa.

(Derby-ul să fie doar pe teren?)
Nu, şi în tribune, vă daţi seama, pentru spectatori. Dar sper să fie fără incidente. 

(Ar fi fost frumos pe Naţional Arena?)
Ar fi fost frumos dar cred că e mai bine aici, în Regie, că suntem acasă
, a declarat şi Virgil Drăghia pentru Telekom Sport. 

  • Derbyul dintre Rapid Bucureşti şi Petrolul va fi transmis în direct pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro, miercuri, de la ora 16:00

Afla mai multe despre: rapidpetrolulliga 2bilete 

viewscnt
Articole similare