Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Sacrificiul lui Şumudică! Salariu scăzut pentru antrenorul lui Gaziantep, dar nu şi pentru staff-ul său

EXCLUSIV | Sacrificiul lui Şumudică! Salariu scăzut pentru antrenorul lui Gaziantep, dar nu şi pentru staff-ul său
Comentarii

Marius Şumudică a avut o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii Sport Center în care a vorbit despre cum a afectat criza provocată de coronavirus situaţia economică de la Gaziantep Gazişehir, echipă pe care o antrenează.

Şumudică a dezvăluit că momentan nu au fost tăieri salariale, dar jucătorii mai au de primit salarii din urmă: "Nu sunt discuţii în momentul acesta cu jucătorii. Avem de luat trei salrii: martie, aprilie, mai. Există discuţii cu jucătorii pentru diminuarea salariilor pe cele trei luni"

În direct la Telekom Sport, Marius Şumudică a dezvăluit că el va avea salariul micşorat, însă nu şi staff-ul său: "Probabil la mine va fi, că diferă salariul meu de cel al staffului. Am scos din ecuaţie pe cei din stafful meu.

Eu ca antrenor principal, având o remuneraţie mai mare, în momentul în care jucătorii vor accepta şi li se vor diminua, eu voi fi în aceeaşi barcă cu ei şi voi accepta ca salariul să fie diminuat cu procente cât vor dori şi jucătorii", a mai spus Şumudică. 

Gaziantep Gazişehir, cu Marius Şumudică antrenor şi cu Alin Toşca, Alexandru Maxim şi Junior Morais în lot este pe locul 9 în Superliga turcă. 

Afla mai multe despre: marius sumudica 

viewscnt
Articole similare