Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Scandal la Iaşi, înainte de partida cu FCSB. Ce se întâmplă la echipa lui Stoican. Îi va ambiţiona pe modoveni?

EXCLUSIV | Scandal la Iaşi, înainte de partida cu FCSB. Ce se întâmplă la echipa lui Stoican. Îi va ambiţiona pe modoveni?

Superliga

Comentarii

Jucătorii de la CSM Poli Iaşi au salarii restante, dar se pare că problemele în Copou sunt şi la nivel de comunicare. Jucătorii şi antrenorul nu ştiau nimic de problemele salariale, tocmai înainte de un meci important, împotriva vicecampionei FCSB.

"Până în acest moment, cu informaţile pe care le am ştiu că nu sunt bani. Dacă dumnealui (n.r. - Horia Szabo) a spus că a alimentaat , probabil că urmează să intre sau poate că au intrat şi nu am această informaţie", a declarat preşedintele clubului, Ambrozie, exclusiv pentru Telekom Sport. 

Totuşi, jucătorii par să se gândească mai mult la meciul cu FCSB decât la bani: "Noi am fost învăţaţi şi cu întârzieri mai mari, deci nu e o problemă foarte mare", a recunoscut Ionuţ Panţîru. Stoican susţine declaraţia jucătorului său şi confirmă că sunt concentraţi doar pe meciul de etapa viitoare: "Suntem concentraţi, atenţi lăsând la o parte situaţia asta financiară şi ne gândim doar la fotbal. Am jucători care muncesc zi de zi, chiar dacă au fost situaţii în care am fost dezamăgiţi din cauza rezultatelor, munca lor este răsplătită până la urmă de fotbal, îmi place că au gând doar la fotbal, îşi doresc foarte tare să obţinem un rezultat bun contra FCSB-ului". 

Tibor Selymes, directorul sporitv al clubului, recunoaşte că el i-a propus finanţatorului Horia Szabo ca salariile să fie blocate momentan, totuşi, în funcţie de rezultatul cu FCSB, jucătorii ar putea să primească banii restanţi. "Atâta tam tam facem. Am întârziat, adică nu s-a dat salariul o zi. Alte echipe sunt cu 5 luni, 4 luni, 3 luni. Nu înţeleg care e problema. S-a luat o hotărâre după meciul cu Craiova, să punem un pic de presiune, Atât, în rest nimic. Decizia nu a fost comunicată nici Comitetului Executiv, nici vestiarului.... Ştia Horia Szabo, el decide. Am discutat. Suntem la câteva puncte (n.r. - de locurile 7-8), dar pentru asta trebuie să legăm câteva victorii la rând şi de aia i-am şi zis lui Horia, i-am propus". 

Poli Iaşi a învins, sâmbătă, într-un meci amical, pe Bradu Borca cu scorul de 7-1. 

Afla mai multe despre: flavius stoicanpoli iasitibor selymessalarii 

viewscnt
Articole similare