Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Se amână din nou restartul campionatului din Turcia? Silviu Lung Jr. vine cu detalii: "Cât o să existe risc, nu o să ne expună. S-au descoperit câteva cazuri!"

EXCLUSIV | Se amână din nou restartul campionatului din Turcia? Silviu Lung Jr.  vine cu detalii: "Cât o să existe risc, nu o să ne expună. S-au descoperit câteva cazuri!"

Stranieri

Comentarii

Silviu Lung Jr. (30 de ani) a vorbit, în exclusivitate, cu Telekom Sport despre situaţia sa şi a echipei sale din Turcia, Kayserispor. Portar de naţională, Lung junior e cazat la baza de contonament a clubului şi, el împreună cu colegii, au fost testaţi pentru a treia oară de COVID-19. Fotbaliştii lui Kayserispor au revenit la antrenamente.

Goalkeeperul român şi coechipierii săi se antrenează în grupuri de câte opt fotbalişti. Până să înceapă şedinţele de pregătire colective, Lung junior şi ceilalţi jucători rezultatele celui de-al treilea test de COVID-19 pe care clubul l-a făcut în trei săptămâni.

"Am început de patru zile să facem în trei grupuri de câte opt jucători. Să vedem de săptămâna viitoare, în funcţie de testele pe care le-am făcut. Ne-au fost recoltate din nou probe pentru testul COVID. În funcţie de aceste rezultate, vom vedea dacă începem să facem cu toţii. Până acum nu. Asteptăm rezultatul testelor pe care le-am făcut ieri. Este al treilea teste pe care ni l-au făcut în trei săptămâni. Sperăm să fie totul ok.

E foarte greu. Fotbalul e un sport colectiv. E foarte greu să te pregăteşti în trei sau în opt. Ai nevoie de toţi jucătorii. Meciul îl joci în 11", a spus Silviu Lung Jr., pentru Telekom Sport.



Portarul român s-a antrenat din nou alături de Cristi Săpunaru (36 de ani), veteranul lui Kayserispor, pe care l-a prins în prima grupă de pregătire. Silviu Lung Jr. a spus că fundaşul central nu-şi arată deloc vârsta pe care o are: "E bine, e bine Săpu. Prima zi a fost cu mine în grup. E bine, se pregăteşte, încearcă şi el să revină la formă cât mai repede. Nu-şi arată vârsta, niciodată. Dacă se bărbiereşte zici că are 28 de ani", a declarat fotbalistul.

Campionatul Turciei, amânat din nou?

Deşi se discutase că Superliga din Turcia va începe în weekendul 13-14 iunie, Silviu Lung Jr. a declarat pentru Telekom Sport că se discută o nou amânare a restartului din cauză că s-au descoperit cazuri la Fenerbahce şi Beşiktaş.

"Au spus că începem în weekendul 13-14 iunie, dar am auzit că vor din nou să amâne. S-au descoperit câteva cazuri la Beşiktaş, la Fenerbahce. 12 cazuri la Erzurumspor. Sunt fel de fel de discuţii, fel fe del de propuneri. Nu cred. Da, aşa ni s-a spus. Momentan ne pregătim pentru a fi într-o formă cât mai bună pentru data de 13 iunie. Avem patru deplasări, dintre care în Istanbul, cu Fener şi Başakşhehir. Atât timp cât o să existe risc, nu o să ne expună. Cred că sunt şi ei destul de conştienţi. Sănătatea mereu o să fie pe primul loc. Cred că vor lua deciziile corecte", a mai spus portarul lui Kayserispor, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: silviu lung juniorturciakayserisporcampionatsapunaruvideo 

viewscnt
Articole similare