Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Se desfiinţează CSA Steaua?” Marius Lăcătuş a făcut câteva anunţuri foarte importante, după ce a ratat promovarea

EXCLUSIV | ”Se desfiinţează CSA Steaua?” Marius Lăcătuş a făcut câteva anunţuri foarte importante, după ce a ratat promovarea

Fotbal intern

Comentarii

Marius Lăcătuş spune că nu există riscul ca CSA Steaua să se desfiinţeze după ce a ratat promovarea în Liga a 3-a. ”Fiara” susţine că vrea să continue la Steaua, dar decizia aparţine conducerii clubului.

Steaua a pierdut în favoarea Academiei Rapid promovarea în Liga a 3-a. Jucătorii lui Ion Ion au fost învinşi cu 2-0 în meciul direct din play-off, într-o partidă în care erau obligaţi să câştige. Lăcătuş spune că nu se ia în calcul desfiinţarea echipei, chiar dacă s-a ratat obiectivul.

”Nu ştiu ce se va întâmpla. Din ce am discutat cu cei din conducerea clubului, nu s-a pus în niciun caz problema să se renunţe la acest proiect în cazul în care nu se realizează obiectivul. Nu s-a discutat despre o fuziune, noi ne-am concentrat cât mai mult pe meci. Am sperat până la ultimul joc că vom putea să realizăm obiectivul şi vom putea să realizăm frumos, fără să ajunge în situaţia disperată de a căuta soluţii să promovăm”, a declarat Marius Lăcătuş pentru Telekom Sport.

Fostul mare atacant a fost întrebat şi despre plângerea depusă de juristul Florin Talpan, cel care a contestat dreptul de joc a unor fotbalişti de la Academia Rapid, deoarece au contracte semnate cu alte echipe:

”Domnul Talpan este jurist. Din punct de vedere juridic, se pricepe mult mai bine decât mine la astfel de lucruri. Practic, s-a contestat dreptul unor jucători de a juca la a evolua la Academia Rapid. Ori în sport, dacă s-a încălcat regulamentul, există şi măsuri extrasportive, nu? Au fost foarte multe cazuri când s-a greşit s-a plătit. Dacă nu au greşit, bravo lor, au fost mai buni decât noi şi în campionatul regulat, şi în play-off”, a mai spus ”Fiara”.

Marius Lăcătuş a explicat şi motivul pentru care n-a transferat la Steaua jucători cu experienţă, după modelul Aacademia Rapid, care i-a legitimat pe Daniel Niculae, Ionuţ Voicu sau Daniel Pancu. Fostul internaţional român susţine că a luat în calcul această decizie, dar n-a găsit jucători dispuşi să evolueze în Liga a 4-a:

”Toată lumea spune că de ce nu am apelat la jucători cu experienţă... Dăţi-mi un exemplu. Ce jucători cu experienţă ar fi venit să simtă ceva pentru actuala Steaua? Acei jucători care s-au dus la Rapid simt ceva pentru echipa aia. Ne-am gândit şi noi în iarnă, de unde, ce să facem să luăm şi noi jucători cu experienţă? Şi nu am găsit jucători să vină să joace pentru această echipă.

Eu cred că, în ceea ce îi priveşte pe suporteri - şi le mulţumesc pentru felul în care ne-au susţinut - au fost tot timpul prezenţi, fie la meciurile din campionat, fie la meciurile amicale, fie în cantonamentele noastre. Din ce am discutat eu cu ei, în niciun caz nu s-a pus problema să nu fie în continuare alături de echipă

(n.r. întrebat dacă va continua la CSA) Asta nu mai depinde de mine. Acum sunt mai hotărât ca niciodată. În cazul în care conducerea va decide să continui, eu îi asigur pe cei din conducere şi pe suporteri că îmi doresc să continui. Chiar dacă ar veni o ofertă din prima ligă. Eu nu mă las până nu aduc această echipă la nivelul la care trebuie”,
a încheiat Lăcătuş.

AICI ai Programul complet al CM 2018

.Urmăreşte CM 2018 în categoria specială de pe www.telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: marius lacatusliga 4steauaacademia rapid 

viewscnt
Articole similare