Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Şefii lui Standard, încântaţi de Răzvan Marin: "Îi mulţumim domnului Hagi!" Când l-au văzut prima data pe mijlocaşul cumpărat cu 2,4 milioane de euro

EXCLUSIV | Şefii lui Standard, încântaţi de Răzvan Marin: "Îi mulţumim domnului Hagi!" Când l-au văzut prima data pe mijlocaşul cumpărat cu 2,4 milioane de euro

Fotbal intern

Comentarii

Directorul sportiv al lui Standard Liege, Olivier Renard, a fost în România alături de Răzvan Marin pentru gala în care mijlocaşul de 22 de ani a fost desemnat cel mai bun jucător al anlui, iar oficialul clubului belgian a vorbit la superlativ despre internaţionalul român.

Renard a dezvăluit că l-a văzut pentru prima dată pe Răzvan Marin când avea doar 18 ani, cu mai bine de doi ani înainte ca Standard să facă oferta de 2,4 milioane de euro pentru a-l cumpăra de la Viitorul.

"Suntem foarte mândri că Răzvan Marin este jucătorul lui Standard Liege. L-am văzut prima dată când avea 18 ani, l-am urmărit, apoi am discutat cu impresarul său, Pietro Chiodi. Am făcut o treabă bună că l-am transferat. Îi  mulţumim domnului Hagi pentru munca depusă la clubul său.

Suntem foarte mulţumiţi de Răzvan, pentru a progresat foarte mult, se descurcă foarte bine, apoi, presus de orice, este un băiat extraordinar.



Aceasta este viaţa în fotbal. Eu, ca director sportiv, iau jucători precum Răzvan, îi creştem, apoi când fiecare tabără are de câştigat, trebuie scos maximum
", ne-a declarat Olivier Renard.

Fost jucător la Standard Liege, Renard îşi aminteşte că l-a întâlnit pe tatăl lui Răzvan, Petre Marin, în 2006, în dubla cu Steaua, din preliminariile Ligii Campionilor şi mai are o "cunoştinţă" în fotbalul românesc: când era la Charleroi l-a avut adversar pe Gnohere.

"Am jucat contra tatălui său, cred că era 2006, în preliminariile Ligii Campionilor, Steaua Bucureşti contra lui Standard. Tatăl său mi-a dat gol, însă m-a ajutat să îi transfer fiul.

Am jucat contra lui Gnohere timp de şase luni când eram la Charleroi. Apoi, s-a descurcat foarte bine în România şi îl salut, pentru au trecut câteva luni de când nu l-am văzut
", a declarat Olivier Renard pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: razvan marintransferstandard 

viewscnt
Articole similare