Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Seri de poker între Dumitru Dragomir, Adrian Porumboiu, Gheorghe Ştefan şi Gigi Becali: "El e de o inteligenţă rară! Ştiţi pe cine nu respect dintre conducători? Pe ei"

EXCLUSIV | Seri de poker între Dumitru Dragomir, Adrian Porumboiu, Gheorghe Ştefan şi Gigi Becali: "El e de o inteligenţă rară! Ştiţi pe cine nu respect dintre conducători? Pe ei"

Fotbal intern

Comentarii

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, şi-a amintit, în cadrul emisiunii "Sport Report" despre perioada sa din fruntea fotbalului românesc. Fostul conducător a vorbit inclusiv despre momentele de relaxare petrecute cu patronii din Liga 1.

Poker cu Dumitru Dragomir, Gigi Becali sau Adrian Porumboiu

Deşi în spaţiul public s-au războit, şefii din fotbalul românesc reuşeau să se înţeleagă în jurul unei mese restrânse, în trecut. Dumitru Dragomir a făcut câteva dezvăluiri despre momentele mai puţin cunoscute în care conducătorii din fotbalul românesc se întâlneau. 

"Eram beton financiar (n.r. - la LPF), eu nu am primit o sticlă de ţuică, de pălină, nici de ziua mea, pentru că ştiam că sunt ascultat. Jucam poker cu Porumboiu, cu Becali, cu Ştefan, cu Sechelariu şi nu vorbeam despre fotbal când eram la joc sau ei să vină să-mi propună ceva în afara regulamentului. Nu exista. Se jucau şi sume mai mari. Acum joc table, atunci nu. Se juca poker. Gheorghe Ştefan era cel mai tare din toată Europa. Cred că era. La table cel mai tare era Neţoiu.

Gigi Becali nu a pierdut de două ori la table, e de o inteligenţă rară. Nu prea am întâlnit ca el. Ştia toate cărţile de joc la '21'. Ştia ce ai în mână. Ce memorie putea să aibă... Ăsta, dacă era cultivat, era un om mare de tot", a declarat fostul preşedinte al LPF pentru Telekom Sport. 

Fostul şef al LPF are şi personaje în care nu are încredere şi pe care le-ar ocoli: "Pe care nu îi respect dintre toţi aceşti oameni, dintre conducători, nu că m-au păcălit, dar nu poţi să ai încredere în ei. Sunt Neculaie de la Braşov şi Mititelu de la Craiova, dar nici despre ei nu pot vorbi urât", a mai spus Dumitru Dragomir. 

Afla mai multe despre: dumitru dragomirfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare