Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Singura echipă la care Pantilimon ar reveni în Liga I: "Chiar mi-aş dori să se facă un nou proiect sănătos"

EXCLUSIV | Singura echipă la care Pantilimon ar reveni în Liga I: "Chiar mi-aş dori să se facă un nou proiect sănătos"
Comentarii

Ajuns la 33 de ani, Costel Pantilimon îşi gândeşte cu mare atenţie finalul carierei şi n-ar refuza o eventuală revenire în Liga I.

Costel Pantilimon a evoluat în prima ligă doar la Poli Timişoara, unde a fost legitimat timp de nouă ani, începând din 2003. De altfel, în sezonul 2011/2012, portarul român a fost împrumutat la Manchester City, echipă care l-a cumpărat, în vara anului 2012.

S-a despărţit de actuala campioană a Angliei în 2014, iar după ce a evoluat la Sunderland, Watford, Deportivo La Coruna şi Nottingham Forest, Pantilimon a ajuns acum în Cipru, la Omonia. Într-un interviu acordat pentru Telekom Sport, portarul de 33 de ani a dezvăluit că şi-ar dori să facă parte dintr-un proiect care să o readucă pe Poli Timişoara în lupta pentru titlu din Liga I.

"Într-adevăr, am zis tot timpul că nu o să refuz o revenire în ţară. Dacă ar fi după mine, mi-aş dori să se refacă echipa Timişoarei, să se facă din nou un proiect sănătos, uite, cum a fost proiectul domnului Marian Iancu, să fie din nou Poli Timişoara pe prima scenă.

Şi chiar mi-aş dori ca mulţi dintre cei care am făcut atunci performanţă să ne întoarcem şi să reuşim să punem clubul pe picioare. Mi-aş dori enorm de mult acest lucru" , a declarat Costel Pantilimon la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: pantilimon 

viewscnt
Articole similare