Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Situaţie disperată la Dinamo! "Câinii" nu îşi găsesc antrenor. Singura variantă disponibilă

EXCLUSIV | Situaţie disperată la Dinamo! "Câinii" nu îşi găsesc antrenor. Singura variantă disponibilă

Dinamo București

Comentarii

La Dinamo este un "sat fără câini" după evenimentul cu valenţe tragice în care a fost implicat Eugen Neagoe. Echipa este pe ultimul loc în Liga 1 şi pare să nu îşi găsească antrenor. Astfel, există o singură variantă disponibilă.

În urmă cu o săptămână, situaţia de la Dinamo devenea cu adevărat dramatică. Clubul din "Ştefan cel Mare" pierdea al doilea meci din acest sezon, iar antrenorul, Eugen Neagoe, suferea un infarct chiar în timpul meciului cu U Craiova. Din acel moment, Florin Prunea şi Ionel Dănciulescu caută cu disperare un antrenor pentru a îi pregăti pe "câini", însă până acum fără nicio reuşită. 

Ultimele două nume vehiculate, Leo Grozavu şi Viorel Moldovan nu vor ajunge în "Ştefan cel Mare". Grozavu nu a fost dorit de Ionuţ Negoiţă, în timp ce Moldovan are o clauză în contractul cu Chindia Târgovişte care îl impedică să o antreneze pe Dinamo, momentan. Cu toate acestea, varianta nu a picat de tot. Dinamo nu doar că vrea să îl aducă pe Moldovan, ci şi pe Mihai Neicuţescu, jucătorul care a impresionat la Târgovişte în acest început de campionat şi care este împrumutat chiar de la Dinamo. Din informaţiile Telekom Sport, Chindia nu ar vrea să îl cedeze nici pe Neicuţescu foarte uşor, aşa că oficialii dinamovişti se gândesc să cedeze un alt jucător la schimb. 

Astfel, Telekom Sport a aflat că oficialii de la Dinamo au rămas fără variante pentru banca tehnică. Aşadar, echipa va fi condusă în continuare de Sebastian Moga, secundul lui Eugen Neagoe. Dacă nu se va găsi o variantă, Neagoe va reveni pe banca "câinilor" odată ce va primi acceptul medicilor, pentru este în continuare sub contract cu echipa din "Ştefan cel Mare". 

Cu trei înfrângeri în trei etape, Dinamo ocupă ultimul loc în Liga 1, cu opt goluri primite şi niciunul marcat. 

 

Afla mai multe despre: dinamoneagoeantrenorviorel moldovan 

viewscnt
Articole similare