Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Situaţie jenantă la Dinamo. Decizia luată de unul dintre sponsorii principali

EXCLUSIV | Situaţie jenantă la Dinamo. Decizia luată de unul dintre sponsorii principali

Dinamo București

Comentarii

Telekom Sport a aflat că dealerul auto cu care Dinamo are contract a trecut la măsuri drastice după ce Ionuţ Negoiţă a întârziat dincolo de limita negociată plata contractului de leasing.

Astfel, în cursul zilei de marţi, Ionuţ Negoiţă, Ionel Dănciulescu şi Vasile Miriuţă pur şi simplu s-au trezit fără maşinile puse la dispoziţie de sponsorul respectiv. Acelaşi lucru îl vor păţi şi ceilalţi posesori în momentul când reprezentanţii dealerului auto îi vor găsi la hotelurile unde sunt cazaţi.

Este o situaţie jenantă pentru imaginea brandului, mai ales că acest sponsor colaborează cu echipa din Ştefan cel Mare de ani buni, încă din perioada în care Nicolae Badea conducea clubul. 

Nu sunt doar probleme administrative, ci şi de ordin sportiv. Dinamo va anula antrenamentul echipei din această dimineaţă pentru a rezolva situaţia lui Vasile Miriuţă.

Conform informaţiilor Telekom Sport, oficialii clubului vor plăti către Miriuţă şi către sezcunzii săi suma de 105.000 de euro, pentru rezilierea contractului. 70.000 va încasa antrenorul în vârstă de 49, iar colaboratorii săi vor primi 35.000. Asta nu e tot, Dinamo va achita şi clauza de reziliere a contractului pe care Claudiu Niculescu îl are cu FC Voluntari - 30.000 de euro.

Afla mai multe despre: dinamoionut negoitahondaauto 

viewscnt
Articole similare