Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Soluţie pentru Rădoi! Un campion al României se autoproupune la naţională: "Cine face diferenţa trebuie să ajute"

EXCLUSIV | Soluţie pentru Rădoi! Un campion al României se autoproupune la naţională: "Cine face diferenţa trebuie să ajute"galerie foto

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi a fost numit noul selecţioner al României la finalul lunii noiembrie, iar de atunci a fost readusă în discuţie problema naturalizării

William de Amorim (28 de ani) este încă sub contract cu FCSB, chiar dacă în acest sezon este împrumutat la Xhanti, în Grecia. Fostul campion al României cu Astra Giurgiu a primit cetăţenia română în 2016 şi încă visează să joace sub "tricolor". 

"Şi eu sunt de acord să naturalizezi. Cine face diferenţa trebuie să ajute. Sunt tânăr, am 28 de ani, mai am mult de jucat şi de ce să nu mă gândesc că pot juca la naţionala României?", a declarat fotbalistul, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Soluţie pentru Rădoi! William de Amorim se autopropune la naţională

Jucătorul născut în Brazilia joacă însă pe aceeaşi poziţie cu Mitriţă şi Florinel Coman. În plus, pe aceeaşi poziţie mai este disponibil şi Andrei Ivan, unul dintre preferaţii lui Rădoi în perioada în care antrena naţionala de tineret. Selecţionerul nu s-a declarat împotriva naturalizării, însă atunci când a vorbit despre acest subiect a menţionat doar două nume. 

„Sunt doi jucători străini pe care i-aş putea identifica în momentul de faţă ca jucători care ar putea fi naturalizaţi, Omrani şi Cardoso. Sunt jucătorii care mie îmi plac şi o să avem o discuţie la nivel de Federaţie, a declarat Rădoi pentru Telekom Sport, imediat după ce a fost numit selecţioner.

William a fost transferat de Astra în 2010 şi a jucat timp de şase ani pentru giurgiuveni, alături de care a câştigat campionatul. În 2016 a fost transferat de FCSB pentru 700.000 de euro, însă nu s-a impus la gruparea "roş-albastră" şi a fost împrumutat la Kayserispor, iar acum la Xanthi. 

Afla mai multe despre: william de amorimnaturalizare 

viewscnt
Articole similare