Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Sorin Cârţu a explicat de ce a plecat Cristiano Bergodi de la Craiova. Analiza mandatului tehnicianului italian

EXCLUSIV Sorin Cârţu a explicat de ce a plecat Cristiano Bergodi de la Craiova. Analiza mandatului tehnicianului italian
Comentarii

Universitatea Craiova a anunţat, oficial, că echipa nu mai e antrenată de Cristiano Bergodi. Lotul va fi antrenat, în perioada imediat următoare, de Corneliu Papură.

În exclusivitate pentru Telekom Sport, Sorin Cârţu, preşedintele oltenilor a explicat de ce a plecat Cristiano Bergodi din Bănie: ”Nu este vorba de nicio demitere, nu a fost o iniţiativă a clubului. Este o decizie pe care el şi-a asumat-o, o demisie pe care el a anunţat-o. A invocat nişte probleme personale. Cel mai bine este să discutaţi cu el şi să-şi explice gestul. Este un gest care a surprins pe toată lumea” a declarat oficialul grupării din Bănie.

În cadrul emisiunii Sport Report, Sorin Cârţu a făcut şi o scurtă analiză a mandatului tehnicianului italian. El a subliniat că Bergodi a adus un plus formaţiei craiovene: ”Putem spune că a fost pe plus. Clasarea pe locul doi este cea mai bună din 2013 în prezent. Avem perioada aceasta în care sigur, au fost câteva accidente, cel puţin aşa le-am considerat noi, inclusiv ratatea calificării cu Lokomotiv. Dar în rest, am avut 8 victorii, una peste alta noi am fost mulţumiţi de ceea ce s-a întâmplat în mandatul lui Cristiano Bergodi” a mai adăugat Sorin Cârţu.

Universitatea Craiova a căzut pe locul secund în Liga 1, după etapa trecută, după ce a pierdut cu Chindia Târgovişte, scor 1-0, iar FCSB a câştigat cu FC Botoşani. De altfel, în urma partidei cu Chindia, Bergoi a anunţat că urmează să-şi dea demisia, din cauza unor probleme personale. 

Afla mai multe despre: sorin cârţucristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare