Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Stadionul din Ştefan cel Mare despre care puţini ştiu că mai există. Marius Niculae spune că acolo ar fi putut fi ridicată o nouă arenă

EXCLUSIV | Stadionul din Ştefan cel Mare despre care puţini ştiu că mai există. Marius Niculae spune că acolo ar fi putut fi ridicată o nouă arenăgalerie foto
Comentarii

Marius Niculae dezvăluie că noul stadion Dinamo s-ar fi putut construi pe fosta arenă Victoria, care se află tot în complexul sportiv din Ştefan cel Mare. Situaţia stadionului Dinamo, care ar fi trebuit refăcut din temelie, este în continuare incertă.

Suporterii lui Dinamo ar fi trebuit să se bucure de o nouă arenă, dar situaţia juridică a actualului stadion a împiedicat dărâmarea şi reconstrucţia acestuia. Nicolae Badea, fost acţionar al lui Dinamo, deţine zone din actualul stadion, în timp ce restul arenei este în proprietatea lui CS Dinamo. Cele două părţi nu au ajuns la o înţelegere, astfel că stadionul nu va mai fi reconstruit pentru EURO 2020. Marius Niculae spune că situaţia din Ştefan cel Mare îl întristează, mai ales că acolo putea fi găsită încă o soluţie.

Stadionul din Ştefan cel Mare despre care puţini ştiu că mai există

Pe lângă stadionul principal şi velodrom, în Complexul Sportiv Dinamo şi află încă o arenă de fotbal. Este vorba despre terenul pe care juca fosta echipă Victoria Bucureşti şi care în prezent se numeşte ”Florea Dumitrache”. Arena are în prezent 1.500 de locuri şi aici îşi joacă meciurile echipa secundă a lui Dinamo şi echipa de rugby a CS Dinamo. Stadionul se află în proprietatea Clubului Sportiv şi Marius Niculae spune că nu-şi explică de ce nu s-au făcut demersuri ca aici să fie ridicată o nouă arenă:

”Asta a fost o problemă de-a mea, ca şi dinamovist, pentru că parcul Dinamo are, de fapt, două stadioane. Cunoscătorii ştiu că mai e un stadion acolo, fostul Victoria, este, de pe vremea BD-ului, Groapa din Ştefan cel Mare. Nu pot să-mi dau seama cum am ajuns să facem stadion la Triumf, care nici nu ştiam de existenţa acestui club, să mă scuze şi îmi cer iertare faţă de ei, să aibă stadion, iar Dinamo să nu aibă un stadion nou. Pentru mine e strigător la cer”, a declarat Marius Niculae pentru Telekom Sport.

Autor: Mihai Dolinschi

viewscnt
Articole similare
Cum a castigat Nicolae Dobrin un meci, venind direct din carciuma