Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Sunt dispus să dau bani la Dinamo” Un nume GREU vrea să investească în Ştefan cel Mare. Ce condiţie pune

EXCLUSIV | ”Sunt dispus să dau bani la Dinamo” Un nume GREU vrea să investească în Ştefan cel Mare. Ce condiţie pune

Dinamo București

Comentarii

Invitat la Telekom Sport, Ioan Andone a vorbit despre situaţia actuală de la Dinamo, clubul său de suflet. Printre altele, fostul mare jucător şi antrenor al ”câinilor” a mărturisit că ar fi dispus să investească la Dinamo în anumite condiţii.

Ioan Andone, actualmente manager general la FC Voluntari a discutat la Telekom Sport despre intenţiile patronului de la Dinamo, Ionuţ Negoiţă de a vinde clubul din Ştefan cel Mare: ”El a avut intenţii foarte multe. S-a discutat şi în perioada mea. Când e să se facă, nu se face” a spus Andone, care a confirmat că ar fi dispus să investească la Dinamo în anumite condiţii: ”Dacă lua Dinamo campionatul, mă băgam şi eu, dacă voia Ionuţ să vândă. Să ia campionatul, să fie stadionul nou şi eu pun bani, 10% şi eu pun. Nu ai stadion, nu ai echipă, ai scandal cu suporterii, ai toate ingredientele să nu te bagi” a mai adăugat Ioan Andone.

Atunci când a plecat de la Dinamo, Ioan Andone a renunţat la o sumă importantă de bani. A confirmat-o şi la Telekom Sport: ”Cum să nu? La toţi am renunţat! Ştii cum e, cică suntem dinamovişti. Eu dacă plecam, trebuia să îi dau bani, îţi dai seama că nu mă ierta. Puteam să nu renunţ la bani şi poate şi în ziua de azi eram acolo. Pe mine m-a deranjat când a venit să îmi spună îmi dai şi mie voie să caut alt antrenor, să am şanse la play-off? Eu eram pe 7, mai erau atâtea etape. A venit Contra şi lucrurile s-au schimbat în bine. Bine, şi-a văzut Mutu de treabă. Mutu se ocupa de alte prostii, nu să stăm împreună să ajutăm Dinamo” a mai adăugat Andone la Sport Report.

Afla mai multe despre: ioan andonedinamo 

viewscnt
Articole similare