Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Surprinzător! Ce spunea Mihai Rotaru despre Corneliu Papură cu câteva zile înainte de demisia antrenorului

EXCLUSIV | Surprinzător! Ce spunea Mihai Rotaru despre Corneliu Papură cu câteva zile înainte de demisia antrenorului

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova îşi caută antrenor, după ce Corneliu Papură şi-a prezentat demisia în faţa conducerii. Totuşi, pe finalul lunii aprilie această variantă nici măcar nu era luată în calcul de olteni. Mihai Rotaru îl dorea, în continuare, antrenor pe Papură.

Corneliu Papură nu mai e antrenorul lui U Craiova

Oltenii au rămas, din nou, fără antrenor, la câteva luni de despărţirea de Victor Piţurcă. Totuşi, în urmă cu o săptămână situaţia era diferită. 

Mihai Rotaru îi acorda credit antrenorului Corneliu Papură, chiar dacă rezultatele din Liga 1 nu sunt chiar cele pe care şi le-ar fi dorit şi a fost tentată să-l demită. În plus, a negat orice legătură cu antrenorul Edi Iordănescu, considerat succesorul lui Papură pe banca tehnică, şi a avut doar cuvinte de laudă la adresa predecesorului lui Papură, fostul selecţioner Victor Piţurcă.

"I-am dat credit lui Papură, dar în acel moment era o situaţie extrem de delicată. Suporterii erau împotriva echipei, atmosfera era deteriorată, se simţea nevoia de o schimbare. Până la urmă, a fost o decizie bună pentru acel moment, dar şi pentru ce a urmat ulterior, Cornel a revenit şi gândiţi-vă că e antrenorul cu cea mai bună medie de puncte de foarte mulţi ani. Nu am discutat cu Edi de patru, cinci luni, nu a vorbit nimeni de la Craiova.

Nu luăm în calcul schimbarea de antrenor şi nu am discutat cu Edi, exclus! Ţin foarte mult la Victor Piţurcă, îl respect foarte mult, dar a fost o decizie şi ţine de bucătaria noastră internă", a declarat Mihai Rotaru pentru Telekom Sport, pe 30 aprilie. 

Papură, 46 de ani, a condus Craiova ca antrenor principal de două ori, prima dată după demiterea antrenorului italian Devis Mangia, din aprilie 2019 şi până la finalul sezonului trecut, şi a doua oară, după plecarea lui Victor Piţurcă, în luna ianuarie. El a mai fost antrenorul echipei a doua a CSU Craiova şi secundul lui Victor Piţurcă.

 

 

Afla mai multe despre: corneliu papurauniversitatea craiovau craiova 

viewscnt
Articole similare