Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Surpriză la Poli Iaşi. Pancu a dezvăluit că jucătorii vor lua o primă din partea conducerii, după evenimentele din meciul cu FC Viitorul

EXCLUSIV | Surpriză la Poli Iaşi. Pancu a dezvăluit că jucătorii vor lua o primă din partea conducerii, după evenimentele din meciul cu FC Viitorul

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi a pierdut meciul cu FC Viitorul, la "masa verde", după ce nocturna stadionului din Copou a cedat în timpul partidei, la scorul de 1-1.

"Am luat o pastilă de somn până la urmă, dar mai mult de trei ore nu am reuşit. E frustrant pentru că eram în avantaj. Revenisem bine, după o primă repriză slabă, poate cea mai slabă din acest campionat.

Mai era de jucat mult, cert e că eram echipa care controla jocul şi erau şanse mari să fim noi echipa câştigătoare. Nu e vorba de demisie, pentru că sunt un lider prin definiţie, sunt născut aşa şi  sunt ultimul care părăseşte o corabie. Atât că strigătele mele nu au legătură cu ce s-a întâmplat aseară.

Acum, nu va fi uşor să motivez jucătorii la nesfârşit ştiind că sunt neplătiţi. Poate că de ruşinea pe care o au faţă de mine, de respectul pe care mi-l arată nu au avut reacţii vizavi de acest subiect, dar nu ştiu cât o să pot să-i mai motivez.

Acum, a fost o mişcare inteligentă din partea conducerii. Cei din conducere au anunţat că jucătorii vor încasa o primă de joc ca şi când ar fi fost o victorie. Salutăm această decizie. Jucătorii au fost foarte mulţumiţi de acest aspect" , a declarat Daniel Pancu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: poli iasi 

viewscnt
Articole similare