Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Surprizele pregătite de staff-ul naţionalei pentru meciul cu Islanda: "Aveam jucători în vizor, care nu au mai fost în ultima perioadă la lot"

EXCLUSIV | Surprizele pregătite de staff-ul naţionalei pentru meciul cu Islanda: "Aveam jucători în vizor, care nu au mai fost în ultima perioadă la lot"

Echipa națională

Comentarii

Secundul naţionalei României, Nicolae Dică, a vorbit despre pregătirile făcute de staff pentru meciul cu Islanda, înainte de amânarea partidei.

Nicolae Dică a susţinut că staff-ul pregătise câteva surprize în privinţa lotului. De asemenea, staff-ul urmăreşte stranieri care evoluează inclusiv în Ungaria şi Bulgaria: "Noi pentru meciul cu Islanda pregătisem, 95% era pregătit tot programul şi ceea ce urma să facem la antrenament. Făcusem în mare şi lotul, analizasem şi adversarul. Ştiam totul despre adversar, făcusem cam totul. Acum în această perioadă mai urmărim jucătorii pe care îi avem în străinătate, vedem meciuri cu ei. Vedem şi Ungaria, vedem şi Bulgaria. Încercăm să analizăm, să ştim cât mai multe despre adversarii noştri pe care îi întâlnim şi pe care putem să îi întâlnim dacă vom reuşi să trecem de Islanda. Aveam jucători în vizor, nu pot să dau nume, care nu au mai fost în ultima perioadă la echipa naţională şi urmau să vină şi alţii care au fost şi nu mai erau. 

Dacă se va juca în septembrie, ne gândim la starea gazonului că acum va fi mult mai bună decât era în martie. Uitându-ne la jucătorii pe care noi îi dorim la naţională, mă refer la Chiricheş care nu jucase în ultimul timp, Chipciu care e şi el un jucător important pentru echipa naţională, chiar când începuse să joace la CFR s-a accidentat imediat, ne gândim că aceşti jucători care au fost accidentaţi în următoarea perioadă vor juca şi vor intra într-o formă bună. Noi sperăm să se joace în acest an. Ar fi păcat să nu se joace", a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport. 

Cum se va numi Campionatul European de fotbal

UEFA a anunţat, joi, că turneul final al Campionatului European, amânat un an din cauza pandemiei de COVID-19, va păstra denumirea iniţială de EURO 2020.

Printre motivele pentru care UEFA a decis să păstreze denumirea iniţială a turneului final se numără sărbătorirea a 60 de ani de la primul Campionat European de fotbal sau faptul că prin redenumirea competiţiei s-ar fi pierdut o mulţime de materiale imprimate deja cu denumirea iniţială.

La turneul din 2021, în cadrul căruia se vor disputa meciuri şi la Bucureşti, s-au calificat 20 de selecţionate: Belgia, Italia, Polonia, Rusia, Ucraina, Spania, Anglia, Cehia, Turcia, Franţa, Suedia, Finlanda, Germania, Olanda, Croaţia, Austria, Portugalia, Elveţia, Danemarca, Ţara Galilor.

Ultimele patru participante vor fi stabilite în urma play-off-ului Ligii Naţiunilor, în care va juca şi România. Pentru a se califica la Euro-2020, tricolorii trebuie să treacă de Islanda şi de învingătoarea dintre Bulgaria şi Ungaria, ambele dueluri urmând a se disputa în deplasare.

 

 

Afla mai multe despre: romania 

viewscnt
Articole similare