Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Te doboară psihic!". Fotbalistul din naţionala U21, blocat în Italia: "Te întâlneşti cu nişte situaţii la care nu te gândeai"

EXCLUSIV | "Te doboară psihic!". Fotbalistul din naţionala U21, blocat în Italia: "Te întâlneşti cu nişte situaţii la care nu te gândeai"

Stranieri

Comentarii

Mijlocaşul român al celor de la Pisa, Marius Marin (21 de ani), a vorbit despre situaţia din Italia, după ce pandemia de coronavirus a făcut victime. De asemenea, internaţionalul român a recunoscut că şi pentru sportivi e o perioadă grea.

Marius Marin se protejează stând în casă şi a vorbit pe larg despre cum îl afectează evenimentele cauzate de pandemia de coronavirus: "Da, e o situaţie foarte dificilă ca să zic aşa. Pentru că pentru orice fotbalist în momentul de faţă e o situaţie foarte grea. Având în vedere suspendarea campionatului şi statul în casă, este o stiuaţie foarte grea. Dar trebuie să ne adaptăm la condiţii şi să trecem peste chestia asta. Mă mai uit şi eu la ştiri şi văd şi nu pot să îmi imaginez câţi oameni sunt morţi sau câţi sunt infectaţi. Asta mă deranjează cel mai mult, dar trebuie să fiu pozitiv şi să sper că într-o zi se va termina.

Singura chestie e cu psihicul, pentru că puţin te doboară, având în vedere că ai avut un program pe care tu îl respectai zilnic, acum nefăcând nimic, doar stând în casă şi ieşind la cumpărături, este foarte greu. Având în vedere că pierzi pregătirea fizică şi acasă te antrezi, dar faci doar partea de forţă şi cam atât. Nu pot să mă opresc în  momentul de faţă pentru că nu se ştie niciodată. Mâine-poimâine ne spune că se reia campionatul şi nefiind pregătit o să fie foarte greu.

Te întâlneşti cu nişte situaţii la care nu te gândeai că o să se întâmple. Chiar mă gândeam stând singur aici că am gătit săptămânile astea, cât nu am mai gătit în viaţa mea. Chiar ieri am făcut un antrenament de bicicletă, în 44 de minte am făcut 20 de km", a declarat Marius Marin pentru Telekom Sport. 

Marius Marin: "E o pierdere mare, vorbim de buget"

Mijlocaşul român păstrează legătura cu ceilalţi fotbalişti din Italia, unde părerile în privinţa campionatului sunt împărţite: "Mai vorbesc cu băieţii de aici, vorbesc cu Mogoş, cu Dragomir, cu Vlad, cu Benzar. Şi ei sunt bine, se gândesc că într-o zi o să trecem peste chestia sta şi o să ne întoarcem pe terenul de fotbal.

Cei de la club ne-au sfătuit să stăm aici pentru că nici nu ştiau nimic, fiind o situaţie dată de la stat, nu ştiam când o să ne mai antrenăm, nu ştiam când o să se mai reia campionatul şi nici în momntul de faţă nu ştim nimic. Aşteptăm veşti de la o zi la alta. Având în vedere că am toată familia în România şi eu sunt aici, e puţin mai greu. Bine, şi ei sunt puţin îngânduraţi, pentru că văd şi ei tot ce se vede la TV şi se mai gândesc aşa puţin.

Tot timpul trebuie să mergi cu mască, cu mănuşi, pentru că şi ceilalţi din jur, dacă nu ai mască,  se uită puţin ciudat la tine. Dar e cel mai bine să te protejezi şi dacă, cei de sus ne-au spus să facem chestia asta, noi trebuie să le respectăm.

Aici e o situaţia mai dificilă în Italia, pentru că sunt echipe care vor să termine campioantul aşa şi sunt echipe care vor să continue, având în vedere banii cheltuiţi de preşedinţi. Vă daţi seama că nu ştiu cărui preşedinte i-ar conveni să se termine campionatul aşa. Vă daţi seama, e o pierdere mare, vorbim de buget. Eu sper că se va continua, chiar dacă o să fie foarte foarte greu, mă gândesc să prin luna iunie o să reluăm să jucăm. O să fie foarte greu pentru că o să fie nevoie să jucăm la trei zile", a mai spus Marius Marin. 

Din fericire pentru el, Pisa nu a apelat la reduceri salariale: "Nu, nu. În momentul de faţă nu ne-au spus nimic, nu ne-au avertizat, nu ne-au spus nimic. Îmi pare foarte rău pentru că eram într-o formă foarte, foarte bună. Eram aşa pozitiv şi mental, eram foarte foartte bine. Şi situaţia asta că ne-a pus să ne oprim din activitate puţin mă demoralizează. Sper că din toate lucrurile astea avem ceva de învăţat şi să nu mai repetăm aceleaşi greşeli pe care le-am făcut acum", a mai spus mijlocaşul lui Pisa. 

 

 

Afla mai multe despre: marius marin 

viewscnt
Articole similare